A,  brok,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  knap så nice

September-listen

Så haler den sgu ind på os, den september, som jeg i mit Augustliste-indlæg allerede småjamrede over. Udelukkende pga. det psykologiske aspekt af efteråret, naturligvis – for pt. ser hverken vejrudsigt, eller min kalender spor kedelig ud. Så jeg vil semi-fri Jer for det, ved blot at referere hertil; smart ikke?

Det skyldes at jeg netop hjemvendt fra nogle skønne døgn i sommerhus-regi, og således har malket den sidste sommer ud af “projekt august”, på meste manér, og derfor ikke helt kan brokke mig over, at morgendagen program er lig efterår, lidt regn og en 15-23 vagt til gode søndagspenge, vel?

Dertil har jeg også en september, hvor der allerede er lidt planer sat i spil – løse såvel som faste – og på den måde virker tiden på lang og knap på engang.

Lige pt. kan jeg glæde mig at skulle:

.. grille hos Mor & Far d. 2., hvor vejret ser ud til stadig at spille sensommer.

… til North Kunstmesse d. 8, som altid er både smukt og hyggeligt. Og gratis!

.. se Lille E’s lejlighed i midten af næste uge, nu hvor de så småt er på plads, selvom babykatten ihærdigt forsøger at sænke pynteprocessen.

… skrive ønskeseddel, og fejre fælles tøsefødselsdag. Først for “barndoms kernefamilien på 5” og senere “alle venner/familiegæsterne”. Førstnævnte bliver vist “nu her” i uge 38, og nr. 2 tager vi i oktober, med lejet lokale osv. K og jeg har nemlig fødselsdag d. 28/9 og 3/10, så det er ideelt at slå det sammen.

.. hvilket gør jeg også skal fejre K på akkurat hendes dag, og det glæder jeg mig helt vildt til. Noget med bobler, bliver det vist.

.. lure hvad Kunsthal Nord har at byde på i denne måned. Missede forrige udstilling, fordi jeg lige faldt i noget venindesjov den dag, jeg havde sat næsen op efter det, og vips var den væk.

.. se den lille nye flodheste-baby i Aalborg Zoo.

.. til “Hekseafbrændinger og Fantasy” tema-aften på Aalborg biblo d. 17.

.. arrangere ”vin og tapas”-aften med Skægaben. Vi har så mange fristende flasker i skabet, og det kan bedst afhjælpes med solide mængder ost på pind og høj musik.

.. holde “Ferie-Frokost” med K, hvor vores nykøbte Hamburg ferie skal planlægges – kæft, det bliver godt.

.. finde dag hvor veninde kan komme til hygge og Stjerneskud fra Bak’s Fisk og Ost – det bliver så hyggeligt, og vi glæder os begge to – midtseptember blev første bud.

.. til “Twillight” åbningsfest på Kunsten d. 6, med velkomsttale, drinks, kunsttalk osv.

.. lytte Lyttelounge d. 11, med de altid dygtige Peter og Brian.

.. spise Bogø og kigge inde i byen med Lille E., det elsker vi enhver undskyldning for og sidst blev vi enige om, at skulle være snart.

.. og dertil alt hvad der byder sig af generel venindebesøgeri, uplanlagt familiehygge, spontane events der frister, sofatid, parkgåture, kedelige fornufts-ærinder og diverse aftenvagter. De fleste sociale aftaler kommer nemlig hen ad vejen, for i mit regi af bekendtskaber er folk aldrig så fastlåste, at vi arrangerer ugevis frem – vi render tit hinanden på dørene i tide og utide.

Men! Først og fremmest er målet dog en fortsættelse af det Ringenes Herre Marathon, som Skægaben og jeg fik sat igang igår, der måske overlapper midnat og gøres til den første september-aktivitet. Og det er jo lige til at holde til, særligt når bolognese-mesteren ovenihatten laver mad.

Hvad med dig, hvad skal din september gå med?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *