anbefaling,  der er altid noget at fejre,  nørd,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. fjollegave til manden, der har alt.

(I dette specifikke tilfælde den type, der synes at “alt” indbefatter en playstion, vel at mærke.)

På ganske tilfældig og usponsoreret vis, faldt jeg nemlig over en sådan genstand, i søgen på den perfekte koppe-løsning.

Det hele startede da jeg modtog denne sms:

En R2D2-nørdekop aka. Kontorkoppen over dem alle, havde taget turen på gulvet, og jeg kunne føle smerte bag ordene, som var han selve Luke Skywalker, der var vidne til robottens endelige. Også da han kom hjem, måtte han begræde tabet.

Derfor tænkte jeg, at markedet straks måtte sonderes efter en erstatning, i samme kategorier: Nerdy, sjov og 90’er nostalgisk.

Det viste sig, at Coolshop havde svaret:

Det skulle da være en PS1-kop!

I balje-størrelse, med originalt Sony logo (tilladt med licens derfra), samt et minijoystick, at holde om på en lang dag, hvor man savner konsollen derhjemme.

Service og pris var desuden lige i øjet: 119 kroner for herligheden, med fri fragt og levering til pakkebox døgnet efter. Pakket suverænt godt ind, kan I tro.

Bingo!

Skulle du, eller den du giver gave, have andre neerdy prefærencer, var mulighederne mange, du skriver bare din favorit-figur/serie/film i søgefeltet. Den her charmørpakke, var fx, også en oplagt mulighed, hvis nu man var to derhjemme, der holdt Playstation-battles.

Jeg var eksempelvis ude i flere Marvel-muligheder under jagten, og disse tre, gjorde mig fx også glad:

Så selvom jeg lyder som en omvandrende reklamesøjle for Coolshop, er dette altså blot et ræddi godt tip, for udvalget er bredt og servicen spot on.

Herren har desuden høstet stor respekt på kontoret efterfølgende (lovede endda kvindelig kollega, at skaffe linket til hendes søn), samt hos vores svoger, da vi var til “lørsdagsslik og Tekken”-hygge derhenne igår.

Go’ jagt og go’ søndag.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *