der er altid noget at fejre,  gave,  giveaway,  hurra,  juleri,  pakkekalender

Giveaway

I anledning af, at det snart er december, og dermed kalenderpakketid, har vi valgt at af afholde en lille giveaway.

Så den 1. december trækker vi lod om en lille adventsgave, til en af vores dejlige læsere her på bloggen.

Adventpakken indeholder blandt andet diverse søde og skøre hyggeligheder, som du ser på billedet ovenover.

For at deltage, skal du blot fortælle os, hvornår du sidst har givet og/eller modtaget en kalenderpakke, i en kommentar til dette indlæg.

Vi håber, du har lyst til at være med!

38 Comments

 • Birgitte B

  Sidst jeg gav en kalender pakke var sidste år i december 🙂 den samme som jeg vil give i år. Biograf billetter til mine børn. I år skal vi se den allersidste Star Wars (og muligvis alle de forgående op til). Kh. Birgitte

  • Trine Nordentoft

   Jeg giver hver december. Alle 3 unger får hver dag fra Nisse Rufus – så ingen credit til mor her på den front ? Og så laver jeg adventskalender til min kæreste og min mor.

 • Pilla pophvalp

  Manden og jeg har efterhånden fået 3 unger sammen. Vi elsker konceptet pakkekaldender, men ønsker ikke at have stress med at finde 3x24gaver, eller ende med at købe en masse billigt junk som ingen alligevel kan bruge til noget. Plus at vi gerne vil have hyggen i fokus.vi kører derfor med en sæk som hver dag indeholder 1 gave til en af os (drengene får lige mange gaver og så deler vi resten af dagene mellem os forældre). Den store kan alfabetet og ved hvad vi alle starter med, så han har opgaven med at se hvem den daglige gave er til. Så jeg giver en del og får lidt mindre hvert år. Typisk får jeg fx ingredienser til at bage med, på den måde bliver det noget vi alle kan hygge med. Lyder super perfekt – men med 3 drenge, så går det ofte galt, så derfor prøver vi at holde fokus på at det skal være hyggeligt fremfor kun gaveræs..

 • Laura

  Jeg får hverken adventsgaver eller pakkekalender, men barnlig som jeg er, så bliver jeg simpelthen nødt til åbne en pakke om søndagen i december, haha! Så jeg har stukket min gode ven 100 kr og bedt ham om at finde på 4 adventsgaver til mig. Sådan lidt “fra-mig-til-mig”-agtigt med en lille sviptur rundt om ham, så jeg ikke ved, hvad jeg får.
  Skøn idé med giveaway fra jeres side, det er så hyggeligt!

 • Emma

  Min kæreste gav mig en chokoladejulekalender fra Simply Chocolate i går! Whaat, jeg har aldrig haft sådan en fornem julekalender før :O 😀

 • Ann

  Dejlig konkurrence ❤️??

  Jeg laver en kalender hvert år til min datter og i år har vi fået en søn, som selvfølgelig får sin første.

  Derudover skifter jeg imellem at lave en til min kæreste, mine forældre eller bedsteforældre og det kommer an på hvem jeg synes der har brug for lidt ekstra forkælelse.

  Sidst jeg selv fik én, var inden jeg fik børn, nu laver mine forældre én til dem istedet.

 • Camilla Nyegaard

  Vi har aldrig gjort ret meget i pakke kalendere.
  Det har altid været adventsgaver og det er også det mine børn får.
  Min følelse er at de kan få lidt større og mere brugbare ting……

 • Christina Bach

  Uhhh det er flere år siden jeg har lavet kalendergaver, og endnu flere år siden jeg har fået nogle? jeg laver dog stadig adventsgaver til min kærestes niece ?

 • Line

  Sikke en fin konkurrence? Sidste år fik min søn og nevø en pakkekalender, og i år bliver det en pakkekalender til min søn og en adventskalender til min nevø og mine forældre!

 • Linda Christensen

  Sjov konkurrence 🙂

  Jeg fik adventsgaver sidste år af min svigermor – det er ellers mange år siden min egen mor stoppede med det, men min kæreste får stadig, også var det jo synd hvis jeg ikke fik, når nu vi bor sammen 😉

 • Nanna

  Mine to piger er ret heldige at have vores lille husnisse, Nisse Hip, som kommer hver dag i december. Men en pakkekalender, hvor det mere officielt er mig har jeg ikke givet i årevis, men har faktisk i år besluttet, at min veninde og kæreste skal have en adventskalender. Min venindes er færdig og mange to gaver til kæresten.
  Jeg har ikke selv fået en siden min mor uofficielt var en del af barndommens husnisse?.

 • Emilie

  Vi har en familiepakkekalender, som vi deles om. Da det kun var Manden og jeg, var der 12 gaver til hver. Nu er der 8 til børnene og 4 til de voksne. Jeg står for indholdet til de 20, og elsker det 🙂 I år laver jeg også pakkekalender til mine kolleger med ekstra gode gaver til dem, der tager juletjansen.

 • CK

  Jeg er 27 år og min mor laver stadig advents-pakkekalender til alle børn (vi er 30, 27 og 24 år!!!). Men Gud, hvor jeg elsker det. Det er så dejligt og jeg glæder mig virkelig til at pakke op og elsker at gå og kigge på pakkerne 🙂 Det er ikke nogle dyre og fancy ting, men det er i sandhed fuldkommen ligegyldigt. Her gælder det virkelig i den grad, at det er tanken der tæller!
  Den sidste pakkekalender jeg selv har givet, var til min lillebror. I år havde jeg egentlig besluttet at lave en til min mor, fordi hun er så betænksom sig awesome. Men umiddelbart bliver det altså først til næste år, da livet lige pludselig kom i vejen for de planer. Nu må vi se 🙂

 • Marianne Juhl

  Jeg laver altid adventskalemder til mine forældre, mine 3 store drenge og mine 2 svigerdøtre. Min kæreste får hvert år en lækker chokolade lakrids kalender og jeg laver en øl kalender med 24 forskellige øl jeg finder rundt omkring i butikkerne. Så vil Være dejligt hvis jeg kunne forkæle mig selv lidt

  • Nina

   Min familie fejrer ikke jul, derfor har jeg aldrig modtaget en kalenderpakke. Derfor vil det betyde meget for mig, hvis jeg har chancen for at vinde 🙂

 • Simone

  Jeg har sidst givet en kalendergave d. 24 december sidste år 🙂
  Min kæreste er så forkælet, at hver eneste år, får han 24 små pakker op til jul. I år er vi dog lige presset på tid i hverdagen, i fordi vi har købt hus, så han må “nøjes” med en knap så kreativ pakkekalender – men som han formentlig bliver endnu mere glad for end mine daglige skøre påfund – nemlig en købt kalender, med 2cl rom til hver dag.

  Simone
  Microcut.dk

 • Anne Sofie

  I anledning af at dimittere fra min uddannelse som social- og sundhedsassistent, har jeg fået en pakkekalender af min bedsteveninde ?

 • Simone

  Åh, det er efterhånden ved at være en del år siden, men jeg flytter sammen med min kæreste den 1. December, så planen er, at han skal have – så må vi se, om det også går den anden vej rundt ?

 • Mette Bech

  Min datter får kalendergaver – eller adventsgaver hvert år. Sidste år lavede jeg også adventsgaver til min ven P og blev meget overrasket over, hvor berørt han blev. Han er 50+ og det var første gang i hans liv han havde fået sådan en. Behøver jeg at sige at han også er på min ‘nice liste’ i år 🙂

 • Catharina

  Jeg har givet min søn kalenderpakker, og derudover har jeg købt 4 advents pakker til min kære mor, da hun skal have lidt forkælelse fordi hun altid forkæler os andre 🙂

 • Ditte

  Jeg giver hvert år adventsgaver til mine forældre (i fællesskab med min søster), og så giver de til os ? Jeg elsker at købe gaver, så det er en perfekt aktivitet at gå rundt og overveje, hvad der gør sig godt til det ? Og så siger vi i min familie, at det er Salsa Claus, der kommer med gaverne – det er Santa Claus’ fætter ?

 • Gitte K

  Altså .. jeg giver ikke direkte nogen kalendergaver, men i vores hjem bor en nisse, som giver vores søn gaver.
  Nissen er sponseret af mig. Jeg elsker det. Jeg elsker, at jeg startededet op i sin tid, og jeg bliver ved, sålænge han er med på det ❤️ Det er det bedste!
  Kram og glædelig for-jul til jer!
  Gitte K

 • Bente

  Min datter på 12 år har i flere år lavet en pakkekalender til mig og hendes far. I år er hendes storebror også heldig. Nissen kommer på besøg ved begge børn og har gjort det altid.
  Min mor får en pakkekalender, hvor hendes børn, svigerbørn og børnebørn alle giver nogle gaver. Vi har i år lavet en pakkekalender til min svigermor som får i weekenderne. Så her bliver der lavet og modtaget mange hyggelige pakker og oplevelser i december. Kh Bente

 • Lise B

  Mon jeg lige kan nå at smide mit lod i puljen ?

  Jeg giver min datter adventsgaver, også får jeg af hendes farmor/min sviger. Ret god deal hvis i spørger mig ? Fik adventsgaver af min mand sidste år, men som om han ikke lader til at have gjort noget ved det i år ?

  Juleknus fra Lise ❤️

 • Tine

  Uh, jeg kan lige nå at være med! Tak for påmindelsen. 🙂
  Jeg har altid fået og givet kalender/adventsgaver, men det er forskelligt til og fra hvem. I år har jeg ikke givet nogen, men har fået en adventskalender af min far og min søster, hvor den første pakke var en Harry Potter LEGO-kalender. 😀 Selvom jeg ikke er kæmpe julefan, er kalendergaver et ret godt koncept. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *