A,  afslapning,  dagens humør,  giveaway,  PURE NICENESS

En vigtigt test forude, assistent-ansættelse og romkugle-doping.

Vips, og så var det mandag – og jeg har gudskelov en fridag, at nyde den i. Ikke værst, vel?

Særligt ikke, nu hvor den er blevet dedikeret til “Præ-Juleaften”.

K, vores forældre og lillesøster, mødes nemlig altid en dag i november, og spiser julemad – med det hele! Hvorfor, tænker du?

Jamen sæt nu, vi ikke kunne lide det mere? Det kunne jo gå hen og blive kikset den 24. december, ikke? Så derfor er vi altså mest trygge ved at teste konceptet i god tid, i fald at nogle var blevet vegetarer, paleo-freaks, fedtforskrækkede eller allergiske overfor kirsebærsauce.

Så er man jo på den sikre side, ikke sandt?

Men før jeg vil gå i køknet og påstarte diverse forberedelser, skal I som altid have ugens fraklip. Det har været en skøn en af slagsen, hvor jeg for alvor har hygget mig med gode folk, har afsluttet udeling af rejsegaver fra vores Hamburg-tur, været til skønne jule-arrangementer og ikke mindst havde en overordentlig hyggelig dag med K, til Neumarked.

K’s smukke håndfarvede garn, fra hendes instagrambiks Snirkelvaerket var nået gennem nøglehullet og dermed udtaget til en stand, og jeg var med som det tynde øl/kongelig hofnar/underholdnings-assistent/sandwich-henter mv..

Og så stod vi der. Alle lækkeriene var stakket smukt op, og nåede gennem mange hænder. Og selvom jeg hverken strikker eller farver materialet, var det en fryd, at høre alle de velfortjente roser, hun hentede hjem, og at hjælpe kunderne med at finde knapper og ae de fantastiske strikkeprøver (skabt af vores dygtige mor, da K også blot jonglere med farver til garn, men ej heller har nørkle-genet).

I kan tro, at timerne fløj afsted – i løbet af mine 7 timer som bodassistent, havde vi ikke stået uden interesserede, snakkeglade folk i mere end 3-4 minutter af gangen – periodevis, var det nærmere nonstop vi havde ‘gæster’, og kæft, det var hyggeligt. Var du en af dem, skal der lyde et “tak for godt selskab”.

Men meget andet, gik også for sig i de foreløbende 7 døgn, og I får selvfølgelig et kig med her.

Jeg fik fx:

.. svinget noget gammelt kage om til en gedin stak romkugler, til besøg hos de gamle.
.. faldet i Penny’s smukke smørrebrød med K. Igen!
.. været til Julelys-tænding, arrangeret af AKKC – virkelig hyggeligt og fin idé, med god opbakning.
.. haft lille E på besøg, hvor denne tøselågekalender ventede hende. Vi kunne simpelthen ikke lade være at gafle den med i toget, og heldigvis var den også lige i øjet.
.. været svært enig med den dame, der pointerede at man fik lyst til, at få en af K’s smørbløde mohair-fed som kæledyr.
.. været til Magisk Jul i Skulpturparken med svigerfamilien, og fluks tilføjet denne til min ønskeseddel. Hvis Skægaben og jeg skal flytte i hus, i det nye år, så er den da ideel havepynt. Right?
.. men får jeg den ikke, kompenserede stedets fantastiske stjerneskud nu lidt. For ork, de var gode!
.. drukket venindeaftenskaffe i godt selskab, og konstateret at det er lidt bøvlet, at blive voksen, når man altid er en smule katastrofe-tænkende. Gid man kunne blive opereret for tvivl, som Nynne siger.
.. spist endnu fler’ romkugler, da kollega mente de var god fredagsdoping. She was right.
.. pyntet mig selv med lidt kongeblåt i knæregionen – lidt klodset royal, har man vel lov at være.
.. indtaget årets første juleskummænd, med stor succes.

Hvordan gik din uge?

Og har du i øvrigt fået øje på vores Jule-Giveaway som K flettede sammen i morges? Den går til d. 1/12, så hop da lige ind og deltag – den er aldeles usponsoreret og kræver kun en lille fortælling i kommentarfeltet.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *