antivoksen,  blogleg,  dagens humør,  der var engang,  fjoller,  tilbageblik

Lille E’s spørgehjørne.

Som I alle ved, har vi verdens bedste lillesøster, og efter en skøn fælles-tøsetur igår, spurgte vi hende om ville kreerer en spørgerunde til hendes to gamle, søstre.

Som altid er den søde, gavtyv ikke sen til at hoppe med på en frisk idé, og der gik ikke få minutter før der regnede en stak quizspørgsmål ind i messenger-indbakken.

Hun er god til at finde på, synes vi og håber I ka’ li’ at læse med, når at

Lille E spørger A og K:

???

– hvad er din yndlingsting at lave om sommeren?

K: At være ude – at suge sol, varme, lys og vidunderligt selskab til mig.

A: Jeg må også nævne at opsøge solskin – gerne i kombi med openair-koncerter, at grille i de gamles have, musik på altanen eller med kold rosé i hånden på fortovscafeerne, i de varme måneder. Elsker bare at være ude – både i byens parker, men også især i Sæby, i sommerhus ved Ebeltoft, i Løkken, i Blokhus og udlandet. Udflugter i det fri, er også lig sommer for mig.

– hvad var dit yndlingsband da du var barn?

K: Der fandtes ikke rigtig bands, da jeg var barn. Eller selvfølgelig gjorde der det, jeg kendte bare intet til det. Tror Spice Girls er en af de første grupper jeg kan huske.. eller var det Shu-bi-dua?

A: Husker særligt at vores far’s “Vejen væk”album med Helmig, permanent på mit værelse i midt halvfemserne, blandt Disney båndene. Ellers var Backstreet boys virkelig i højsæde, da jeg kom i 2.-3. klasse.

– hvad kunne du bedst lide at drikke, da du var 15 år, og til fest?

K: Det bliver igen et oldingesvar herfra – af sprut kendte vi vist kun Bacardi lemon, men det havde vi ikke råd til. Så vi drak øl eller hvidvin. Og hvidvin var bedst, for der kunne man blive fuld for under en 20er.

A: Alt der var gratis og blev tilbudt – kræsen var jeg ikke! Ellers blev det mest Liebfraumilch for egen regning, der kostede magiske 17,5 kr. i Spar.

– hvordan minder du om din mor og far?

K: Jeg er stædig, barnlig og ansvarsfuld, som min mor. Og næsten ligeså næsvis og drillesyg, som min far.

A: Jeg tænker, at jeg har arvet vores fars tendens til krudt i røven, samt pligtopfyldenhed og økonomiske sans. Fra mor, har jeg min fantasifulde side, principfasthed og fordybelsesevne. Generelt minder jeg om dem begge, og alle vi tre søskende kan vist spejle os i dem begge rigtig tit.

– hvilket slik bryder du dig mindst om?

K: Jellybeans, vingummi og pladechokolade.

A: Hvid og lys chokolade, surt slik, skattekisteperler og lakridskonfekt.

-hvad er dit yndlingsdyr?

K: Mariehøns & kattekillinger. Pånær når kattekillingen smider min yndlings lampe på gulvet.

A: Røde pandaer.

– hvad er dit bedste barndomsminde?

K: Det kan jeg helt ærligt slet ikke vælge. Men da jeg fik lov at blive længere oppe end A, sommerferier i Rønbjerg feriecenter, og da vi fik en lillesøster, ligger helt vildt lang oppe på listen.

A: K har så godt som svaret for os begge, med de to sidste punkter. Vil dog gerne tilføje dage hos (gran)moster Ellen med pudder-sukkermadder og laven syltetøj, samt overnatninger hos farmor og farfar, med morgenmad på sengen, skumbad og et utal af Soleo, isbåde og kræmmerhus, hentet i cykelskuret. Og jul – alle barndomsjule (såvel som de nuværende) står klokkeklart, som helt fantastiske.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *