A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  drømme,  voksenpoint

Februar-listen.

En måned til officielt forår, og heldigvis en kort countdown.

Er I klar på februar? Jeg er! Især dens lys, som der allerede her på dag to, lægger smukt over Aalborg midtby idag.

Min måned kommer selvsagt til at gå med at flytte mit og Skægabens gods 1,5 kilometer væk til den smukkeste murmestervilla her i byen, med alt der følger med sådan en flytning. Men al det fik jeg ævlet rigeligt om igår.

Derfor vil jeg hellere fortælle om alle de andre planer jeg har, for måneden, som jeg glæder mig helt vildt til. Listen er temmelig begrænset i denne omgang, både fordi måneden er kort, men også fordi jeg ikke helt tør lægge mig fast på alt for meget jf. ovenstående, skønne projekt.

Det er dog meget kærkomment med alle disse lækre afbræk, som I kan læse om her.

Jeg skal fx:

.. drikke vin og spise tapas på Pingvin d. 14, for dernæst at drikke lidt mere vin.

.. på tøsetur med min moar d. 17.

.. tjekke Aktuel’s morgenmadskort ud med K – aftensmaden var i top, så forventningerne er høje.

.. fejre vores søde mor, der fylder år d. 27.

.. se Frozen II med yndlingssøstrene.

.. indløse min fødselsdagsgave fra oktober, nemlig billetter til “Skatteøen” i AKKC! Har hørt cd’en hele min barndom, og har den på LP i mit voksenliv. Elsker og kan allé sangene.

.. til lokalhistorisk foredrag med Lillesøster E.

.. spise kæreste-cafebrunch et hyggeligt sted, i den kommende uge, hvor Skægaben har taget fri.

.. få kontaktet en autolakør, for en opfriskning af min Kingfisher-reol, som jeg gerne vil have fikset hvid.

.. invitere verdens sødeste forældre forbi til kaffe, når huset er på benene.

.. se den længeventede film i biffen iført tømmermænd, sammen med Skægaben.

.. finde på nogle gode spørgsmål til næste rundte af “Spørg din søster”.

.. i Det’ Hem’li og se deres nye forestilling – måske torsdag eller fredag? Nu må vi se!

.. byde enormt lækre møbler velkomne, bla. endnu et dobbeltside vitrineskab der er afsendt, magen til det vi har, det fine spisebord der venter på vi henter det på lageret, og en helt, helt fantastisk indflyttergave, vi selv har valgt.

.. bestille Klostertorvet nye tapasplatte – sidst jeg var på tøsedate, var vi begge lige ved at vælge den, og har aftalt at i denne måned tager vi afsted igen, og så skal den på bordet.

.. til “Skyggebokser” (læs her) på biblo d. 11.

.. og drikke de sædvanlige spontane kopper venindekaffe, hoppe på spontane cafedates, købe nyt køkkenlir, beslaglægge de gamle’s sofa og dagdrømme om haveideerne der uværgeligt vil opstå, når tiden og overskudet er til at lægge kræfterne der.

Hvad med dig? Nogle gode planer I vente?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *