A,  bøger,  dagens humør,  samlerpsykopat

Skjulte Marie Kondo tendenser, LEGO i oksefarsen og pommesfrites-kærlighed.

Godmorgen og glædelig mandag.

Byder Jeres på noget godt?

Her forsøger jeg at ryste søvnen udaf øjnene, via morgenbad og morgenmad, før turen går til lossepladsen med “farligt affald” og enorme mængder nydeligt pap. Min klimavenlige side og min indre teenager skændes altid om, om vi nu gider at pille alt tape og plast af, og nummer et vinder heldigvis altid. Og så sukker ham der “Dennis på 14 år”, som der bor inde i mig, og adlyder. (Tip: Vil du møde ham personligt, har han og flere af mine andre (indimellem pisseirriterende) indre personligheder, deres helt eget indlæg her)

Derudover skal en allersørens masse fint, halvdyrt og brugbare tøj og sko shippes til den nærmeste Genbrugsbutik, og det mere slidte i Frellsens Hær’s tøjcontainers. Vi har samlet 6 små sække i alt, hvilket blot bevidner om at det vist, var på tide vi ryddede lidt ud.

Og når det så er fikset, stryger jeg i en aftenvagt. Heldigvis er verdens bedste far klar på at give et lift rundt i byen, mens Skægaben og en kammerat giver de to badeværelser, gangen og køknet et lag maling. Så kan vi nemlig efter disse 2 arbejsdage (forhåbentlig) vinge alt malearbejde af. De fem herrer gjorde et fantastisk arbejde igår, så det er peanuts, der er tilbage idag. Dét er bare luksus.

Men nu til mandagsindlæggets formål – I får nemlig som altid glimt fra min foregående uge, og de kommer lige her.

Jeg fik bla.

.. hygget med søde E, med katte-gåtur, creepy morddokumentar og slik.
.. haft dagvagtkollegaer (som kender mig godt), forkælede mig med en hel kande nybrygget kaffe, da jeg mødte ind.
.. fundet masser gode minder i bogreolen, der snart må genlæses.
.. fejret Svigermosters fødselsdag. Vi fik husnøglen kl. 12, og kørte til fødselsdag to timer efter, og var hjemme igen 19.30 – så vi kunne lige nå at afdække hytten, og arrangere rigelig slik, øl, mad og bord-opsætning til malerdrengene kom søndag
.. været til åndsvagt sjov og spændende biograf-bogcafé med Skægaben – nerd alert x 100.
.. spist alt reste-blandselvslik, jeg stødte på undervejs i oprydning i skuffer, tasker og jakkelommer – tjansen ses herhjenme, som en del af Marie Kondo hypen. God regel, ikke? Så kommer der orden! Skægaben er med på den og var svært tilfreds igår, med at jeg var stødt på en lakridspibe, jeg havde gemt til ham, efter 8 timers malefest.
.. haft yndlings K til spontan kaffe.
.. tydeligvis været lidt distræt.
.. spist byens bedste fritter. Smager altid åndssvagt godt – uanset om nogle mener, de er noget man kun bestikker børn med på restauranter.

Hvad gik din uge med?

10 Comments

  • Mie

    Åh vi har vist samme bogsmag. Havde glemt Degressi som vi altid “sloges” om på biblioteket. Og Anne fra Grønnebakken… og Beverly. Og Det lille hus på præmien har jeg hørt mindst 20 gange på lydbog

  • Elsebeth

    Ha, de brune værtshuse i Aalborg! I min grønne ungdom boede jeg på værelse i bygningen med Soldaterhjemmet i etagen nedenunder. Det var desværre skråt over for “Sulten Karlsen”, som åbnede klokken 5 om morgenen. Sov jeg med vinduet åbent, blev jeg altid vækket af den larm fra meget fulde og folks råben og ‘kommentil’, som skulle ind og have suppe. Ofte ankom de i taxa; de følte vist, det var for tidligt at tage hjem, de var jo lige så godt i gang. En sødagsvagt på apoteket var fra o8 til 20,00, så apotekeren gav varm middagsmad derovrefra. Det var vi meget kede af, men efter sigende skulle maden være fra “Sulten Karlsen”, fordi Karlsen købte en mavemikstur på apoteket. Jeg var særlig ked af det, for som elev skulle jeg over at aflevere fadene og betale for middagen. De kunne være ret grove i munden, sådan en nogle fulde mænd, selv så tidligt på dagen. Helt uden at tænke langede jeg med stor kraft min ene arm bagud, da en af dem kom bagfra og tog mig på enden. Der lød et latterbrøl fra de andre, og en sagde til ham “Se, det skulle du vist ikke have gjort!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *