K,  Nyt køb,  snaksnak,  snygge

Da K fik kat

Spring endelig over dette indlæg, hvis du (som mig) ikke orker, at høre om andres kæledyr.
Jeg bebrejder dig ikke – jeg havde gjort præcis det samme.

Jeg er nemlig ikke sådan en kæledyrsperson, og det bliver jeg nok heller aldrig. Hvordan det hænger sammen med min nyerhvervede titel, som katteejer er nok ikke så logisk. Det stemmer dog alligevel.

Og nu spurgte vores yndlings-Tine efter et præsentationsindlæg, og den slags forespørgsler er umulige at stå for.

Mød Minverva.
Et lille stribet møgøre med sabotørtendenser og gigantiske ører.

Nu har hun boet her i lidt over en måned, og vi er allerede god venner. De fleste dage. Ikke lige dem, hvor hun smadrede mobiltelefonen, når hun vækker mig før daggry, da hun kastede med Panton-lampen på gulvet, væltede orkideen efter klokken 02 eller alle de minutter om dagen, hvor hun forsøger at kradse sig igennem lædersofaen. Resten af tiden er vi dog helt okay. Særligt, når hun tager lur på mig, kommer med (legetøjs-)mus eller spinder så højt at sofaen ryster. Det er til gengæld bare hyggeligt.

Om et par dage er hun et halvt år – og så går der forhåbenligt ikke længe før lømmelalderen er en saga blot. Jeg krydser i hvertfald mine fingre.

Navn: Miverva
Kælenavn: Mini
Født: 10-08-19
Livret: Rejer og legetøjsmus
Hobby: Smadre ting, lave ulykker og at tage lur
Kendetegn: En rød blis i panden og ekstrem høj spindelyd

Er du kæledyrstypen?

8 Comments

 • Tine

  Jaaaaa! (Indsæt selv smiley med hjerteøjne – jeg er på computeren, hehe)

  Ej, det er simpelthen sådan en sød lille kattemis, der er flyttet ind hos dig! Jeg blev som sagt noget overrasket over det, da min søster delte nyheden med mig, for jeg mente da bestemt heller ikke, at du eller I var så meget til kæledyr. 😀 Hun ser virkelig sød og rar ud, og jeg kræver updates en gang imellem, nu når jeg ikke er på instagram.

  Jimmy er blevet mere rolig og doven med alderen – men måske faktisk kun mere et røvhul. Han laver ikke så meget kaos og ballade mere, men når han gør, er det HELT bevidst. Han har nok lært, at jeg har svært ved at blive sur på ham.

  Hun ser SKØN ud – tillykke med hende. <3

 • Elsebeth

  Din kat ser mig noget lur’vorn ud med det blik, den sender. For mig ser den ud til ‘allehånde’ – altså ikke krydderiet! OG nej, jeg er absolut ikke til katte. Uheldigvis elsker de alle mig og er helt vilde for at komme i law med mig. Min lillebror og hans kone har tre møgfine af slagen. Katteeksperten aka konen siger, at det er fordi jeg aldrig kigger på dem. Somme tider kan de stå foran mig og trampe med forpoterne for da for pokker at få mig til at give dem lidt opmærksomhed – imens står alle hovedhårene ex stræk strut lige ut på mig og mine arme er fyldt med gåsehud. Men hunde – dem ved man da, hvad er – og her er kærligheden gengældt …

 • Anne R

  Hej, jeg er ny læser!
  Og stor katteelsker, har tre styks.
  De bliver rigtigt nok roligere med alderen, og hvis de får et udendørs job at passe. Men hvis hun kun er et halvt år, går der nok liiiige lidt tid endnu;-)

  Du ved sikkert godt det her, men jeg siger det lige alligevel; hvis Mini skal have adgang til udeliv, er det en rigtig god ide at få hende steriliseret først. Ellers går der MED SIKKERHED meget kort tid, og så er hun med rogn.

  Rigtig god fornøjelse med hende, hun er smuk!

  • venterpaavin

   Hun er steriliseret – det var hun allerede, da jeg købte hende på kattensværn?? hun bliver dog en indekat.

   Tusinde tak♥️

   Kh K

   Jeg har haft katte før, så jeg kender allerede lidt til dem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *