A,  dagens humør,  fjoller,  føj,  K,  kender du det

Du ved, Mensa nok ikke ringer forløbig når #6

.. du skriver dit mobilnummer forkert, og når at sende det afsted hele 3 gange, før du ser din fejl. Godt, hun ikke nåede at overføre til nogen af de 3 andre.

.. du klemmer din finger i selve låsemekanikken på automatdørene, du betjener flere gange om ugen på job, på 7. år. Kødsåret var først helet fem dage, men var vist også ret dybt – pissede hvertfald blod i tre døgn efter. Hjælper ligesom ikke, at man går og spritter alle de sunde hjælpe-bakterier væk, konstant.

.. du brænder en hel pakke bacon på, og det bare er langt fra første gang.

.. du køber tærtedej, fremfor pizzadej. Altså. Ikke at tærte ikke også er godt, men alligevel. Det ér jo ikke just en svær opgave.

.. man smider et halvt par sneakers ud, og efter et par måneder finder den ensomme sko og indleder jagten på dens makker. Og der så går 5 dage, før du kommer i tanke om, at dens makker er smidt ud for længe siden.

.. Du konsekvent staver og udtaler den italienske “Cafe Labottega” forkert, fordi din logik altid har sagt dig, at det må rime på “porchetta” og derfor hedder Labogetta. Det har sjovt nok ingén sammenhæng, bare fordi at retten er fra samme land.

.. når du endelig finder dine biller nede i sofaen – altså under hynderne – og kommer i tanke om, at påbød dig selv, at fjerne dem fra sofaen for flere dage siden. Du ved jo egentlig godt, at det er sådan, du ofte gør ting væk.

.. du over natten sammenkoger en sjat stærk kaffe på moccamasteren, til en absolut ulækker, sortsveden grød. Auto-slukkeren var vist på ferie.

.. man leder huller i jorden efter ostehøvlen, og ender med at finde den i fryseren.

.. på familiebesøg, drysser sukker fra sukkerskålen over din grillkylling, for alt for sent at opdage, det ikke er salt.

Vil du (gen)læse flere elegante anekdoter fra os? Så findes indlæggets part 1, 2, 3, 4 og 5 også på linksene her.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *