antivoksen,  brok,  dagens humør,  fjoller

Kom og del nogle facts om dig selv, og læs 6 om os.

Facts er noget af det, som vi elsker at læse om andre – og at skrive om os selv. Det er næsten umuligt, at springet et blogindlæg over, hvis titlen lokker med fact om bloggeren. Det er åbenbart den slags ‘clickbait’, som får os i fælden hver gang.

Vi håber, du har lyst til, at dele et par stykker med os i kommentarfeltet? Det er nemlig så hyggeligt, når I fortæller lidt om jer!

Her er i hvertfald lidt om os:

– Ingen af os har nogensinde haft nerver/lyst/et dødsønske stort nok, til at smage snegle.

– Vi elsker grønlangkål mega højt. Det er en af de retter, som vi spiser både til hverdag og fest. Uanset om det er morgen eller aftensmad er grønlangkål et hit. Særligt fordi det klæder rød bøffer vildt godt. Så i denne tid, hvor Netto sælger det til 3 kroner pakken, bliver fryseren fyldt godt op.

– Pandehår er en frisure, vi havde da vi var teenagers og meget hyppigt snakker om at klippe igen. Men vi ved godt begge to, at vi ikke har diciplinen til at glatte det, og har derfor opgivet ideen gang på gang (og at det med vores hårstruktur ser herrens ud ellers).

– Vi har en forkærlighed for alt upassende dansk rap – og kan det hele uden af, især det “gamle”. Så vi skal ikke have ret meget under vesten, før vi giver et nummer ala ‘Lone har en kæmpe stor røv’, ‘Malk mig’, eller vitterligt hvad som helst med Suspekt.

– Vi er helt tossede med de nye easis-karameller; næste gang skal vi altså tage os sammen til, også at prøve dem med kirsebær. Tænk, hvis de smager ligesom Maoam!

– Vi semi-hamstre. Ikke grundet corona, men bare sådan generelt i det daglige. Vi har altid bagepapir, konserves, deo, knækbrød og den slags vare på lager. Fordi det er praktisk, og for at spare lidt penge.

Din tur! Kommentarfeltet er dit:

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *