A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  jeg glæder mig

Søndags-rødvin, belønninger med karamel og børnedrukning som underholdning.

Således blev der mandag, og min uge starter med en udsigt til skyfri himmel, og en solid tandbørstning, når morgenmaden er indtaget.

Jeg er nemlig en af de mange sundhedsuddannede, der arbejder i marken, og af denne grund, er inviteret til at blive kælet mundhulen i den gode sags tjeneste, så det er jo fornemt. Især fordi min søde far, gerne vil hjælpe med at kører mig derhen – så kan vi også lige drikke lidt kaffe. Senere snupper jeg nemlig en aftenvagt, og med et lift, kan jeg lige nå at klappe en madpakke sammen før afgang dertil.

Ellers byder ugen på mange andre gode ting – bla. drink/vin-tøseaften hos yndlings K, besøg af megét savnet veninde, der vanligvis er bosat på øen, kærestehygge og frokostdate med Lille E. Livet som banalt gennemsnits menneske, er ikke værst.

Men først og fremmest ruller jeg fraklip fra forrige uge ud af ærmet, som I får lige her.

Jeg fik fx:

.. værdsat solskinnet.
.. spist ost med K og hørt MC Einar. De to ting går aldrig af mode i min bog – så selvom det ikke er cool, rocker jeg begge dele til min dødsdag. Jeg har alligevel aldrig været hip, så at starte som 29 årig, er lidt for sent.
.. haft Pop’s forbi til frokost. Han gav sandwiches, jeg slikkepinde og cola og Far Til Fire leverede underholdning – perfekt. Er flad af grin, hver gang de kommer til “Keld, jeg har krampe”-delen, hvor den rigsdanske børnedramatik simpelthen er for komisk.
.. igen gået efter kringlerne i Clickmix’en.
.. været på butikskiggeri og parkfrokost med Lillesøster E.
.. blevet inviteret på spontan iskaffe hos K, og glemt at gå tur. Den slags kan ske.
.. Mini var også med på dovenskabsideen.
.. blevet forkælet med Caspars.
.. belønnet tre nattevagter med temmelig meget chokolade, når jeg kom hjem under dynen.
.. holdt Superhelte og Spagetti-kødsovs date derhjemme.
.. været til hyggelig lørdagsfrokost i barndomshjemmet, hvor mor og far stod for generøse mængder kaffe og Skægaben og jeg for bagerbrød.
.. og så ankom jeg selvfølgelig ink. Mors Dag gave. Hun er nemlig verdens bedste, hende mig og K har.

Hvad med dig? Hvad gik din uge med? Fik du mon også forkælet en mor? Eller fik højtiden at mærke, fordi du selv har børn?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *