A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  VinSvin

En stille bøn, stop-madspild kage og solskins-bobler.

Glædelig mandag og slut-juni, i et og samme hug.

Jeg startede mandag ud med en nattevagt, efterfulgt af en fem timers lur, og er således lige vippet ud af sengen til resterende fri resten af dette døgn. Skægaben har inviteret mig ud at spise, der er god kaffe i huset og lidt blå himmel at spotte, så jeg klager ikke over at starte ugen således.

Men rigtig mandag er det ikke helt, før jeg tømmer filmrullen for forrige uges fraklip, så dem får I lige her.

Jeg fik fx:

.. været til årets første “Sommerlounge” på Kunsten, hvor der var stegenes hedt og god stemning.
.. og Sussi og Leo på scenen. Både til en snak om alt og intet, og musik. I næste uge er det Svend Brinkman der kommer forbi, og uanset hvem de nogensinde har inviteret, har det været interessant.
.. smilt hver gang et jordbær er kommet til, blomst sprunget ud og grøn tomat, dukket op.
.. holdt Sct. Hans i haven – 6 mand til at drikke kaffe og Shubidua på Spotify til at synge for.
.. nær glemt reste chokoladekagen fra romkuglerne, som nu var ganske hæderlig nogle dage efter.
.. spist smørrebrød med K og chillet i Slotsparken.
.. skrevet under på det her, i mine øjne, meget vigtige borgerforslag. Så hurtigt jeg skal løbe, så tunge løft jeg skal klare solo og så mange kollegaer jeg har, der er nede med stress, er det decideret uforsvarligt, at bede os om at levere en ordentlig, omsorgsfuld og rimelig arbejdsindsats, når vi er 69. Det er ikke muligt, ganske enkelt, sådan som normeringen er. Så jeg håber sådan, at I også er nogle derude bag skærmene, der sætter en underskrift, så dig og dine kan passes under værdige forhold, hvis uheldet er ude.
.. haft mor og far til søndagsfrokost.
.. brugt adskillige timer med yndlings Skægaben og afsluttet fornøjelsen på Streetfood’en.
.. fået smukke blomster fra både mine forældre og Skægabens mor og moster. Det gør mig glad hver dag, jeg ser på dem.
.. fejret min yngste fætters studentereksamen med lækre bobler, god mad og dejlige mennesker.

Fik du rundet juni af med manér?

6 Comments

 • Tine

  Allerførst- det lyder som den helt perfekte måde at tilbringe en mandag på!

  Og hvor ser det bare hyggeligt ud det hele. Du har meget i kalenderen, men det hele er jo gode aftaler, så jeg forstår godt hvor overskuddet kommer fra. Jeg er misundelig over Sussi og Leo! 🙂

 • Janet

  Super måned – bortset fra stress altså. Og hvem bliver ikke glad i låget af at se og høre Sussi og Leo.
  Forsat god sommer.☀️

  Janet

  • venterpaavin

   Enig – det er også derfor jeg opfordre sådan til, at folk skriver under på linket?? Det er med at passe på sig selv i branchen, og jeg er så privilligeret at kunne arbejde deltid, hvilket jeg tror, er det der redder min røv – fuld tid eller det der ligner, har knækket nakken på al for mange gode mennesker, og den håndfuld der er sygemeldt pt., ved man jo heller ikke om tilbagevender??? Men ellérs, så har det været ene af gode vibes ?. Og yes: Sussi og Leo var bestemt humørspredere.
   Rigtig god sommer til dig også ?

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *