A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  på tur

Teater, museum og kunst lige i synet, samt ligedele smørrebrød og kaffe doping.

Godmorgen og glædelig solskinsmandag – så længe det varer. Med den grå vejrudsigt der lurer i horisonten, gør jeg ekstra meget for at glæde mig over vejret idag. Guderne skal vide, at jeg insistere på varmefri mange gange i løbet af en aftenvagt, men sandt skal det siges, at jeg virkelig nyder solen og det massive sommervejr, selvom temperaturen er fem grader for høj. Og jojo, det bliver dejligt med et regnskyl (“til haven og vandtønden, høhø” – ja, så er vi tilbage til den type humor man udvikler så snart man får hus), men må vi ikke godt få noget sol bagefter igen, pretty please?

Hvertfald bliver der ikke noget vrøvl med mig, hvis vi nu lige kunne få uge 35 badet i lys, særligt i hovedstadsområdet, nu det er der, jeg skal bruge det meste af ugen.

Dog har vi lige en dejlig uge 34 at boltre os i indtil da, og trods lidt ustadigt vejr, er jeg sikker på det bliver hyggeligt.

Pt. har jeg planer om en streetfoodtur med veninde før dagens aftenvagt, en sejltur på Løgstør fjord, kærestebrunch på Helmuth, frokosthygge med far og lille E, og en kusine-konfirmation, så det kan kun blive godt.

Og som altid kigger lige forrige uge igennem, før den nye skydes igang og den kommer her.

Jeg fik bla.:

.. stukket til Ribe, for at opleve noget nyt – både byen og den her iskaffe. Med var Svoger T og Lille E, samt Skægaben, og det var vildt hyggeligt, at spise morgenmad i bilen, synge om kap, gå på museum, slendre i de tomme gågader og bestille aftensmad i solen.
.. og der var ligeså pænt, som folk havde lovet os. Så idylisk og dukkehusagtigt.
.. besøgt Skægaben på job, inden aftenvagt.
.. drukket kaffe med Kitti i haven.
.. spist kanelfætter på job, der for alvor forblev svampet i varmen.
.. serveret frokost på den højbelagte måde, for søde gæster, samt slik til dessert.
.. drukket mere kaffe med sødeste K, bare i parken i stedet.
.. været til udendørs-teater i Karolinelund.
.. været på smørrebrødsdate med Skægaben.
.. hvor vi også var forbi Utzon til deres nyeste udstilling.
.. været på søndagsvisit hos moar og far før aftenvagt, og beundret det nyeste skud i keramiksamlingen. De er altså bare så søde!

Hvad med Jer? Har I nogle gode planer for ugen, der lover regn?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *