A,  dagens humør,  jeg elsker det,  kender du det

Om banale klassikere, indian-summer og friture-favoritter.

Hvor er det længe siden, der var mandag. Eller – sådan føles det. Kender I det?

Jeg synes jeg har haft så mange ting om ørene, at jeg slet ikke har registreret hvor kompakt pakket, “ugeprogrammet” egentlig har endt med at være – det har slet ikke været på en træls måde, men tror det er alle oplevelserne der gør, jeg virkelig føler at denne uge har varet tre dage mere end vanligt. Har vist bare formået at gribe både gode spontane hyggeforeslag, der er røget ind i indbakken, og kombineret med et par fastlagte aftaler, var der fuldt hus. Og når man får løn skævt, som jeg gør, (der i øvrigt reelt set kun har haft 300 kroner, foruden min tilgengæld voksenfornuftige fine, generøse nødbuffer, siden d. 1/9), skal den jo helst ha’ en på hatten i forbrugsland.

Ingen klager herfra, tværtimod. Og idag kan jeg stå op og tulre lidt solo, få handlet ind, og lige være lidt i hygge-zombiemode op af formiddagen, hvilket passer mig glimrende.

Denne uge starter jeg nemlig ud med 4. vagt i træk – denne dog en nattevagt modsat weekendens foregående aftenvagter- og jeg ser frem til et par dages fri herefter, før jeg igen nupper et par aftenvagter, inden en weekend med Slægtforsker-temalørdag med K, samt svigerfamiliebesøg og en søndagsfødselsdag med søde folk.

Så må vi se, hvad der ellers løber ind af gode og hyggelige ideer – ved i hvertfald allerede, at jeg får søde kaffegæster i morgen eftermiddag.

Men først kommer lidt glimt fra forrige uge naturligvis, som bla. gik med at jeg:

.. taget toget til Århus, for at besøge to søde barselsveninder – en med baby indeni og en med baby udenpå. Den første af de søde damer, hookede jeg op med i solskin på havnen, og havde det noget så hyggeligt i et par (alt for hurtige) timer.
.. den anden skulle jeg hjem til, for at se hendes/deres smukke nye lejlighed og endnu smukkere barn – hun ligner sin mor, så det kan ikke være anderledes. Simpelthen så dejligt, og med ostemadder og sort kaffe på altanen, gik tiden også her, alt for stærkt
.. spillet minigolf. Stadig dårlig – stadig sjovt.
.. haft en skøn tøseaften med søster K og søster E, med tre retters og en masse sladder. Kunne leve af friteret camembert, som dessertvalget faldte på.
.. og ligeledes spist meget triviel-tupperware mad lavet af tilbudsvarer i alle aftenvagterne.
.. og op-peppet havregrød til aftensmad i hjemmet. Der er tydeligvis balance i budgettet.
.. nær kastet morgenmaden op, da Skægaben og jeg nåede på udflugt før aftenvagt, og mødte dette syn på Hou havn.
.. Men det ville også være spild af gode pommesfrites.
.. besøgt Penny Lane to gange. Både for ost og kaff’..
.. og smør’brød med K.
.. og spist endnu mer’ ost, med endnu mer’ kaff’ med en tredje sjov og sød veninde, som altid giver anledning til at man får grint lige fra morgenstunden.
.. og konstateret at mere sol, samt kaff’ med godt brød – denne gang fra Salling bageren, sponsoreret af Abemesteren – stadig ikke var noget jeg var blevet træt af, ej heller sidst på ugen.

Har du en banal mellemmåltids-kombi, du altid synes holder, når der skal drikkes kaffe i godt selskab?

8 Comments

 • Birgitte B

  Uh, jeg vælger stort set aldrig noget til kaffen. Både fordi jeg synes det er for dyrt – og fordi jeg selv er sådan én, der bager. Og så er jeg bare ikke så meget til snacks og mellemmåltider 😉 kh. Birgitte

  • venterpaavin

   Åh, jeg er så imponeret – jeg spiser 5-6 gange om dagen, uanset om hovedmåltiderne består af en salat, eller tre runder i buffeten 😄 Det lyder både økonomisk forsvarligt og som fornuftigt at stå for fristelsen – det er jeg bare ikke så god til😁
   Herhjemme bages der også – Skægaben flettede havregrynsboller sammen igår og pt. bager jeg citron/birkes kage sammen til morgendagens gæster 😍.

   – A

 • Gitte K

  HVAD laver den måge på bagagebæreren? Ad, siger jeg bare. Den var død, går jeg ud fra – ?
  Jeg så et program i går, hvor der var nogen, der tilberedte Fermenteret Skade … her kunne man så skifte skaden ud med en måge og lave Fermenteret Måge.
  Men nej .. alligevel ikke.
  Stakkels måge (og dem der spiser den fermenteret :D)
  Kh Gitte

  PS Alt andet ser SUPERLÆKKERT ud <3 <3

  • venterpaavin

   Haha, din reaktion er så meget lig min. Det gjorde vi også – altså gik ud fra den var død 😂
   Meget mærkeligt firma!

   Og du har da helt ret – det kunne være nogle skulle efterligne det show derhjemme. Pyh, jeg kommer ikké til middag der, kan jeg godt hilse at sige😅.

   Og jaaa, jeg synes også ellers at ugen var fyldt med alskens gode sager – minus måge😄.

   – A

 • Madame

  Barselsbesøg er bare så hyggeligt. Det glæder mig, at friteret camembert er fremme igen – det var meget oppe i tiden, da jeg var ganske ung.
  Aften- og nattevagter minder mig om mit eget arbejdsliv. Nattevagter har jeg altid godt kunnet undvære.

  • venterpaavin

   Åh, jeg synes nattevagterne er ren fryns – selvom man bliver lidt smadret søvnmæssigt, men mit sovehjerte er generelt elendigt, så det er ikke så slemt, for det kan det være uanset hvad😂
   Camembert er så godt! Der er aaal for få steder, der servere det – det er nok bare lidt usmart 😁
   Og ja, barselsbesøg er så hyggeligt – håber der vanker endnu flere den næste tid 🥰.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *