A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  juleri,  PURE NICENESS

Vinmenu i godt selskab, kommunal proletar-fashion og julestemning på papboks.

Endnu en oktoberuge er strøget ind fra sidelinjen, og nu ser det ud til gråvejret følger trop. Not a fan!

Jeg skal altid bide tænderne, for at tage det pænt, dog bliver det jo ikke anderledes, uanset om jeg brokker mig eller ej. Men håber, der bliver mere smukt efterårssol at boltre sig i, efter denne omgang regn, der hvertfald på disse kanter, varer et par dage. Heldigvis er der hyggelige ting på programmet i de kommende dage, om det så bliver akompanigeret af uvejrsstemning eller gårsdagens lejlighedsvis sensommer-look.

Jeg har hverfald været forelsket i det bløde, gyldne lys, hele forrige uge bød på, og her fik jeg bla. brugt dagene på at:

.. nyde at flere i min omgangskreds havde efterårsferie, fx. Verdens sødeste mor, hvilket udmundede i 6 timers damehygge i byen.
.. og udflugt til Kunsten med Skægaben, hvor der var sjove workshops at afprøve.
.. strikkeklub med K, og familiens dejlige fruer.
.. fantastisk god brunch og ligeså godt selskab med Lillesøster E.
.. at glæde mig over at det fine træ, jeg fik for nylig til suprise-attacket på min fødselsdag, der nu pynter smukt ved husets forindgang.
.. købt nye t-shitts til jobbrug – bløde, løse bomulds tee’s er altid et hit, når kravet er, at det ikke skal være “udfordrende”, kan risikere at rives itu og skal kunne vaskes ved 60 grader.
.. været forbi Starbucks til delekage og gavekøb i Salling, før flot og fornem 50 års hos stedsvigermor.
.. hvor mobilen blev i tasken hele aften, mens 14 retter og tons af lækker vin blev indtaget, i aldeles godt selskab. Billederne må I derfor nøjes fra, fra smukke Alimentum’s instagram.
.. gjort ligesom K opfordrede til i indlægget her fra i torsdags, og købt “Julehjælp” til en dejlig familie, denne en med færrer midler, mange diagnoser og ingen omgangskreds, som får en lille julestemingskasse af mig at hygge med.
.. moren søgte også om gaver til børnene, og kunne se i kommentarfeltet at mange gavmilde folk, sørgede for en masse lækre brugte sager til dem. Derfor røg der også et par småting med til hende i min kasse, så hun også har lidt fint at åbne op, når der er juleaften, i fald der ellers intet er til hende. Som K sagde: “Tanken om, at de sidder der og børnene pakker op, og forældren(ne) selv ikke en eneste gave har, kan mit julehjerte ikke bære”, og jeg giver hende ret. Måske hende her har – måske ikke, men et skår går der ikke af os, for at købe en lille ting. En lille øko ansigtscreme og en æske fyldte chokolader, håber jeg derfor, falder i hendes smag.
.. fået det bedste “fredagsslik” med job fra Lille E – 110 gram “Gammel Knas” fra Arla Unika. Det falder altid på et tørt sted!
.. konkluderet at den her skålfuld, må være Aalborgs pt. pæneste morgenmad, da K og jeg fik den sat foran os på Søgaards Bryghus.

Hvordan gik din uge? Har du mon haft ferie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *