A,  antivoksen,  brok,  der er altid noget at fejre,  kender du det

Brun sovs til morgenmad, et indhug i prosecco-lageret og en sarkastisk gimpe i kulissen.

Godmorgen, og velkommen til den sidste novemberuge for i år.

Jeg er vågnet op i Dukkehuset efter en nattevagt, og skal lige få øjne inden jeg napper mig et bad, noget at spise og en lille gåtur ned efter en lille julepakke, de forvirrede pakkefolk har sendt i Superbrugsen. Det gør mig nu ikke noget, med så dejligt et vejr, det ser ud til at være – der må simpelthen også være regnet af, efter den skylle jeg fik, på vej hjem fra dame-cafeturen igår. Kunne vrides, efter kun under ti minutter under skybruddet.

Ellers har ugen været virkelig skøn – jeg har vitterligt ikke lavet meget andet end at hygge mig i godt selskab, og spist lækker mad. Det er lige præcis sådan, jeg helst forvalter både min tid og penge, så herfra lyder ingen klager.

Min uge gik bla. med at jeg:

.. holdt juleværksted med mor og Lillesøster E, hvor vi blev trakteret af far, der måtte gemme sig i stuen. Vi pakkede nemlig årets kalenderpakker ind til ham, Skægaben og Svoger T. Så hyggelig en aften, med damesladder, hemmelighedskræmmeri og julemusik.
.. ooog byg-selv-stjerneskud. Så er der ikke et øje tørt.
.. haft dejligt, dejligt besøg af veninde fra KBH, jeg ikke har set siden i foråret. Det var virkelig et glædeligt gensyn og fik den fineste forsinkede fødselsdagsgave.
.. og vejret vi fik til gåturen, matchede da også mit artige jeg. Eller. Cirka.
.. faldet i “tøm huset for bobler”-fælden sammen med Skægaben fredag aften, da vi bestilte tapas.
.. men vi var vikinger, og holdt vores museums-date dagen efter, trods lidt ondt i håret.
.. måske mest fordi, vi lige inden var hoppet på Spirets “kryds af” brunch. Det healer altid med æg + ost – og kaffe sådan set, hvis maven ikke protestere mod koffein.
.. kaffehygget med sødeste K.
.. modtaget badeværelsets ukronede konge.
.. fået rester fra de riges bord, da Skægaben havde en af Penny Lanes müslibarer med hjem fra besøg hos sin mor. De ee heldigvis store nok, til en deling.
.. venindehygget på Peace, og blevet enig om, det er lidt hårdt at være pisseflink dagen lang på job, når man inderst inde har en (meget ucharmerende) sarkastisk gimpe, der ind i mellem vil ud. Jeg har før omtalt nogle af mine knap så heldige karaktertræk på bloggen (fx i indlægget her) og dette er en af dem, jeg virkelig skal tøjle, når jeg har en af “de der dage”.
.. været lidt ved at dåne over de her, i et Hjemmet-blad, jeg bladrede igennem i en stille stund i nattevagten.
.. spist hakkedrenge til morgenmad med den søde far, da han var til ‘tidlig frokost’, hjemme hos mig i torsdags. Det er noget af det, hverken ham eller jeg nogensinde bliver trætte af.

Hvordan er din uge gået?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *