A,  Bolig,  dagens humør,  hverdag,  jeg drømmer om

Hjemmebrygget forsvar i røvklaskehøjde, fastelavnsboller og Dylan Mckay.

Glædelig mandag, d’damer (og herre?). Har I haft en god uge? En dejlig en af slagsen, er passeret her.

Og man tør jo næsten ikke sige det – men en dejlig social en, hvor vores lille boble har bragt meget hygge med sig. Vi nyder sådan, at de, der har haft corona og nu er hjemme i hverdagen, eller de der er fuldt vaccinerede, kan lukkes lidt ind i varmen, udover den helt tætte familie, selvom vi selvfølgelig stadig skal begrænse hvem vi ser og hvor tit.

Selv forsøger jeg hver gang, at øge sikkerheden/minimere risikoen, med forholdsregler, og at bruge min fornuft. Det lyder skinhelligt og samtidig som en forbrydelse, gør det ikke? Edderbankme en skør kombi, og man skal sgu passe på med hvad man siger i disse dage. Godt, man bare er en ukendt hobbyblogger, siger jeg bare.

Men vi har tilladt os, lidt ekstra socialt i denne uge, med nøje overvejelser.

For jeg tester mig oftest udover “den ugentlige test” (som jeg jo har taget i månedsvis, der altid lægger op til besøg hos mine forældre), hvis der kommer en gæst. Jeg ser det som bydende nødvendigt – og ærlig talt, det er kun en cykeltur væk.

Så der er intet i vejen for at booke en test op til en fridag og isolere mig et døgns tid indtil jeg har svaret, for at se en “ellers pt kun gåtursveninde” til et sjældent indendørsbesøg, der har gjort akkurat det samme (og ligeledes holdt sig fri af andet selskab, indtil vi mødes et par timer efter svarets ankomst). Lyntest skal jeg ikke ha’ noget af, så denne omstændige metode tager jeg gerne, og synes man med sund fornuft, kan ‘retfærdiggøre” at være sammen med de famøse “cirka fem”, og måske en enkelt eller to udover, en sjælden gang i mellem, hvis det er under sådanne, skærpede omstændigheder – eller hvis vedkommende er vaccineret/rask fra corona. Det ved jeg, mange vil mene, ikke kan bøjes ved at krybe udenom med alskens små hjemmebryggede regler og undskyldninger, og det forstår jeg godt. Den minimale risiko tæller også – jeg mener dog, dette også er at tage ansvar og at være forsigtig.

Og udover testeriet, er ‘håndsprit, udluftning, afstand og rør-ikke-ved-andres-mad/fade/glas’-konceptet jo et, som sidder på rygraden hos os alle – heldigvis.

Men nok om mine bevæggrunde for at have set seks forskellige ansigter i denne uge – modsat vanligt – med god samvittighed. For man må altså meget gerne synes, jeg er tåbelig. Vi behøver med andre ord ikke, at være enige ❤️.

Mine dage gik med derfor bla. med at jeg:

.. havde nytestet barselsveninde og verdens sødeste baby på besøg. Vi fik sladret et par timer over nogle to-go sandwiches og med hver vores kande (kaffe = mig, the = hende) hoppede vi over i sofaen, da den lille fidus vågnede og ville være med.
.. hygget med lækker takeout med yndlings Skægaben.
.. inviteret mig selv + mand på aftenskaffe i barndomshjemmet.
.. haft K på besøg til godt selskab med hele After Dark holdet. Savnede Dylan i de afsnit vi fik set, men han må da snart hoppe ind og være med igen. Ham kan man jo ikke undvære!
… og nydt, hun havde yndlings lakridser med, i værtindegave.
.. haft Far og Lille E til frokost og Ghostbusters. Der var sodavandsbar med individuelle drikkevarer på prinsessespejlsbordet, sandwichene var købt udefra, og Skægaben og jeg snupper hjørnesidebordene, og sidder i behørig afstand, uanset hvad og hvor nytestede vi er. Virkelig hyggeligt!
.. købt nyt sofabord, efter at have stirret i 11 år på det samme. Det er stadig så fint og er vild med det, men nu skal der altså ske lidt nyt. Glæder mig helt vildt til det kommer midt i marts. Kombien af træ, metal og sort var drømmen og nøj, det var svært at bestemme sig i jagten. Men er så tilfreds, nu mønten er kastet.
.. bagt to slags fastelavnsboller – disse med skovbærmarcipan og skildpadde, og nogle med æble, marcipan og mandelsplitter.
.. de blev desuden serveret til en rigtig sjov, sød og underholdende Virtuel Online Harry Potter Your, som vi så herhjemme i selskab med min mor og far.
.. haft nattevagt og blevet skolet i Superbowl af kollega – har nok mest udtryksmæssigt matchet min t-shirts udsagn, men det var sgu hyggeligt og sjovt at følge med, selvom jeg fattede hat, i hele første halvleg.
.. besøgt (coronarask) veninde, som jeg ikke havde set siden midtdecember og haft den hyggeligste dag! Smørrebrød fra Bogø, kaffe og ikke mindst en masse tøsensnak. Det var faktisk så hyggeligt, at vi lige måtte tage en lille tur i det blå, to dage efter.

Hvad med dig? Har du også gang i fastelavnsbollerne før tid, ligesom mange af vi andre?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *