A,  blogleg,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster

A spørger K:

Hvilke populærer hobbyer, har du aldrig kastet dig ud i og hvorfor?

Sport? Er det ikke en form for hobby? Jeg har gået til 5 minutters håndbold, da jeg var 5 – og så har jeg gået til det der, hvor man står i en gymnastiksal og danser forskellige serier, da jeg var barn. Ellers har jeg aldrig beskæftiget mig med den slags. Det er ikke lige min kop te.

Hvis du måtte se tre serier resten af dit liv, hvilke valgte du så?

Seinfeld, Gilmore Girls og … så jeg lige lyst til, at sige Happy Endings – men så er der ingen af de der helt lange serier på listen. Det behøver der selvfølgelig heller ikke at være. Jeg er kræsen, når det kommer til serier. Der er et fåtal jeg kan lide, men til gengæld er jeg ikke bange for at gense den samme serie om og om igen.

Hvem savner du?

Lige i dette øjeblik savner jeg nok mest min veninde, som jeg ikke ser så tit. Hun er så uhøjtidelig, sjov og dejlig – kunne godt bruge et skud af hendes fantatiske humør lige nu.

Hvornår er din lunte kortest?

Om morgenen – eller er faktisk ikke sur om morgnen, jeg kan bare ikke overskue at blive talt til eller stille krav til.
Det er nok faktisk, når nogen belemre andre, særligt mig, med ting som der ville have taget dem et sekund at løse på egen hånd. Hvis man kan finde ting på internettet på den tid, som det tager at send en sms, stille et spørgsmål osv. så synes jeg, at man skal gøre det – det samme gælder med praktiske opgaver. Den der påtagede hjælpeløshed/dovenskab, hvor man synes det er sådan lidt lækkert, hvis andre ‘servicerer’ en, frastøder mig langt mere end det burde.

Hvad glæder du dig til i februar?

At vores mor endelig har sagt ja til at komme til garnfarvning! Hun har lært mig så meget kreativt, og nu får jeg endelig mulighed for at gøre lidt gengæld. Derover ser jeg frem til Underlig filmklub, Hygge med yngstesøster, Mors fødselsdag, vennetid, frokost med Pops og forhåbentlig lysere tider.

K spørger A:

Hvad vil du gerne anbefale?

At fremskaffe sig selv selvironi og taknemmelighed i rigelige mængder, hvis du ikke fik det i dåbsgave – tilværelsen er så meget lettere, hvis man ikke konstant er i forsvarsposition, offerrrolle eller er smålig, når andre har mere end en selv.

Ellers slår jeg altid et slag for Føtex’ billige microfiber-strømpebukser, Netto’s 45 kroners Cava og Harry Potter-bøgerne, som nogle af mine allerbedste køb.

Hvis du måtte tømme en butik på 1 minut – hvilken skulle det så være og hvorfor?

Salling! Tænk sig – både smykker, bøger, tøj og en hel osteafdeling. Må man tage blækspruttearme med?

Hvad ville du have sværest ved at undvære?

Min omgangskreds. Uden den, vil livet være fattigt. Ellers er jeg glad for at ha’ et godt helbred, sikkerhed økonomisk, en opvasker, mine smagsløg og min elcykel indtakte.

Hvad er dummeste måde, som du er kommet til skade på?

Oh shit. Der er mange bud der står i kø på den liste. Måske der jeg løb ind i en nedsænket loftlem-trappe for fuld smadder, i en bælgmørk gang. Dunk! Det var totalt selvforskyldt, for jeg fór afsted og tændte derfor ikke lyset i min iver – kun fordi, jeg skulle vise K et nyt trick i Tekken 3, så hurtigt som jeg kunne.

Kæft, det blødte, men endte kun med en stivkrampe, efter et par latenight timer i venteværelset på skadestuen.

Hvilket job ville du være allerdårligst til i verden?

Folkeskolelærer. Eller soldat. Eller tandlæge. Eller vagtplanlægger. Eller noget, hvor du skal forestille at ha’ hørt efter i matematik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *