A,  afslapning,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  hverdag,  jeg glæder mig

Discount adoption for de distræte, masser af slik og bobler i sigte.

Godmorgen og glædelig mandag.

Her sparker jeg den igang med en fridag, og det er jo ikke spor dumt. Jeg skal bruge den på at drikke vin hos K og Mini-katten, og således kan man da ikke få en bedre start på ugen, kan man vel?

Resten af ugen er der vist ikke så godt styr på, udover at vores far har budt mig på frokost onsdag, og at Skægaben vil lave mad torsdag, hvor jeg har fået til opgave at bestemme en dominerende indgrediens. Jeg gik med første indskydelse og smed “citron” i puljen igår aftes, så nu må vi se, hvad han fandt på. Det er altid skønt, at blive forkælet.

Men før jeg smider en omgang bobler på køl, finder en kjole og dribler i Netto efter panodiler, til et måske lidt tirsdagsgroggy morgenfjæs, får I “ugen der gik”.

De sidste 7 døgn gik bla. med:

.. at besøge Lillesøster E og svoger T.
.. der ikke var sene til at åbne en af deres værtindegaver, efter lidt tid på frys. Den kan varmt anbefales, den her påske-sag, blev vi alle enige om.
.. blevet fragtet hjem i smukt vejr fra et par nattevagter.
.. fået det mest velsmagende måltid længe, på den der luksusmåde, hvor alle smagsløg sukker tilfreds. Svigermor har brugt denne opskrift fra Spis Bedre og bare erstattet ærter med edamébønner – et byt jeg forstår, selvom originalen også ville friste. Og så med brød fra Lagkagehuset, og ost til dessert. Så er jeg altså i himlen.
.. kommet med kontruktive ideer til Skægaben, der sad i heldagsmøde.
.. spist onsdagssnegl i barndomshjemmet på en torsdag.
.. og elsket Poul Bundgaard, for at blive trukket af et rensdyr, synge “kom til Nooorge” mens han drikker rødvin, modsat alle de andre på skipisterne, der flyver afsted i sporty stil.
.. drukket venindekaffe før en aftenvagt, og nået til solskin på hjemturen før gigantisk regnskylle.
.. spist smukke, farvestrålende tapas.
.. og farvestrålende, knap så smukke madpakker på job.
.. tilfældigt fundet en bon i tasken, sjuskescannet den med øjnene og når til punkt 5, hvor jeg indser at jeg har købt et Pippi-Langstrømpe-lignende barn for en 10’er, som jeg ikke aner, hvor jeg har lagt.
.. spist lørdagsslik og set den hidtil bedste livestream fra Aalborg Teater. Tilstrækkeligt skør, sjov, medrivende og alvorlig. Lige som jeg kan lide det.

Hvad skal du bruge ugen på?

2 Comments

 • Piskeriset

  Det lyder som en hyggelig uge! Thisted er jo virkelig gode til at lave skøn øl, men jeg tror ikke, at jeg har prøvet den der – det må jeg råde bod på. Jeg har et par gåture planlagt de næste par dage sammen med venner, og på lørdag skal vi besøge vores eneste indendørs-venner (her under corona) for at drikke et par øl, sludre og spise god mad.

  I øvrigt virkelig sjovt at du nævnte Pingvin Tapas på min blog. Tror ikke jeg har sagt det, men da jeg for nylig researchede spisesteder i Aalborg, så faldt jeg over dette sted og måtte straks dele infoen med en ven, der er virkelig VILD med pingviner! 😀

  Hvor store er portionerne hos Pingvin? Altså hvor mange skal man regne med at bestille, hvis man er to personer, og ikke har appetit som en teenager? 😛

  • venterpaavin

   Det må du – jeg fik den i Rema for sølle 17 kroner, og selv Svoger T (som arbejder på Midtfynsk bryghus) og Lillesøster var fans, og de drikker altså ikke hvad som helst, med ligestor velbehag, som gedine ølkendere 😁

   Lyder som en rigtig dejlig uge, med masser af godt selskab – håber, I får ligeså meget sol som vi har udsigt til heroppe ⛱.

   Og hah, hvor skægt. Har også ofte tænkt, det er et komisk navn til en tapasbar, hvilket gør mig glad😂

   Jeg har absolut en gedin appetit, og kan sagtens spise både snacks og en XL tapas (8 styk), oste og en gang natmad på hjemvejen, men jeg bliver også drillet massivt på job, med mine tre madpakker pr. vagt 😅😇.

   Til den mere beskedne spiser, vil jeg vælge delesnacks til forret, en maxi tapas platte pr. mand (6 styk tapas) og at dele 2-4 desserttapas 🥰.
   Men man kan også (hvis du scroller ned i bunden https://pingvintapas.dk/menu) vælge “Månedens menu” eller “Exclusive Menu”, hvor man får en bestemt pakke med valgfrie tapas+dessert, tilpassede drikkevarer/vin/drinks, kaffe med cognac/likør o.l” – de to bud passer i mine øjne perfekt til en aften for to, hvor man har samlet lidt appetit, og har lyst til at nå hele paletten rundt, uden at blive forspist😍.

   Så fedt, I vil der forbi – så håber I får en rigtig god aften til den tid💘

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *