A,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  Nyt køb,  på tur

Noget om helte, junk-patruljen og påskeplaner.

Så er der sørme snart påske, hva’?

Sidste år blev det til to alternative påskefrokoster, her i Dukkehushaven og det er svært at forstå – jeg synes både det var lige for lidt siden, og samtidig er det langt, langt væk. Et så tætpakket år med regler, død og en posefuld blandede måneder med nedlukninger, og en masse sommer og efterår og startvinter, med åbne barer, biografture, events og cafébrunches, er det svært at bevare tidsfornemmelsen.

Heldigvis var begge versioner et hit sidste år, og selvom vi virkelig var på stikkerne dengang, fordi det var så nyt, og tests ikke blev brugt på den almene dansker, blev det nogle rigtige hyggelige dage og vejret var himmelskt.

Men nu er skuden ved stolt og sikkert og vende, og det bobler inden i, ved tanken om at få venindebesøg fra KBH, og at kunne holde komsammen med både os tre søstre (+ kærester) i selskab med vores egne forældre, og jeg med Skægabens mor, stedfar og moster. Sidstnævnte tilmed med mulighed for, at lukke dagen med et slag minigolf oppe nord på – ligesom vi allerhelst ville, men ikke turde håbe på blev en mulighed.

Heldigvis har vi kunne planlagt det med en tre dages mellemrum, og vil ku’ blive testet ind i mellem – at jeg skal på arbejde, kan jo ikke undgåes, men værnemidler skal vi gudskelov plastres ind i, og med en del 1.-stik-vaccineret kollegaere og færdig-stukkede beboere, er sikkerheden gudskelov høj der.

Vi må bare håbe, vi sniger os gennem nåleøjet, de sidste måneder. Fingerene er krydset!

Men før påskerierne går i gang, får I naturligvis “ugen der gik”.

Jeg fik bla. brugt dagene på at:

.. gennemtrawle Aalborgs gågader, sammen med Lillesøster E, og kom hjem med den her sag.
.. hvilket kom til at passe perfekt, da det viste sig, at 2’eren af DC’s Superwoman blev udgivet på HBO netop i denne uge. Det opsnusede Skægaben, der stemte for junk til forestillingen og rigtig biografstemning med slukkede lys.
.. haft K til spontan kaffehygge – det er altså fantastisk at bo med under 10 minutters afstand.
.. lavet hjemmejunk.
.. og fortsat superhelte-temaet, i malebogen, mens Skægaben byggede på Ewok-city (som han har lånt, af min og Kit’s LEGO samlende mor).
.. nydt solskinsbreakene med to gåture. En som Skægaben foreslog, inden aftensmaden.
.. Den anden om formiddagen for at aflevere den her lille ting, til en venindes søn, der lige er blevet 6 måneder. Så skal man da ha’ en halv fødselsdagsgave, ikke?
.. haft den hyggeligste Underlig Filmklub #5, hos K. Vi tog smørrebrød med fra Cafeministeriet – nok den caféret mig og hende savner allermest af indtage – og det var er glædeligt gensyn. K selv havde sørget for alle slags snacks, og Minikatten forsøgte virkelig at konkurrer med skærmens underholdning med alle sine kunstner.
.. tilmeldt mig og Skægaben en hyggelig, coronavenlig påskeaktivitet, som jeg glæder mig til. Især fordi det tegner til 11 grader til fornøjelsen, og jeg skal tilmed gå med en af mine yndlingskollegaer på den efterfølgende vagt. Ikke dumt!
.. været på shoppetur igen – denne gang med Skægaben, der elsker at købe tøj. Så han fik gaflet et hav af gode ting på tilbud og kvitterede med chokolade og iskaffe i parken bagefter, for selskabet undervejs.
.. slået min personlige rekord i Wordfeud. Jeg er ellers virkelig dårlig.
.. nydt at der var de sødeste, smukkeste jordbær til 15 kroner i Netto.
.. besøgt verdens bedste forældre og haft en skøn søndag i deres selskab, før aftenvagten trådte ind.

Hvad med dig? Har du nogle påskeplaner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *