A,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  jeg glæder mig,  snaksnak

Farmer-lookets genopståelse, en astronaut-redning og en kærestetur i vente.

Godmorgen og glædelig mandag. Håber, I har haft en dejlig uge?

Selv er jeg vågnet op med en solid tan, der brænder en kende på underarmene, en masse pant og de fineste værtsgaver.

Igår holdt vi nemlig en lille komsammen i Dukkehushaven, hvilket blev til 6 dejlige timer, med nogle af vores yndlingsmennesker, musik og en solid mængde drikkevarer.

Det er så dejligt, når den slags forløber godt, og jeg er så glad idag over, at folk øjensynligt hyggede sig og at vejret holdt – vores terasse bliver heldigvis solid varm, trods lidt sus i skørterne, og drengene kunne stadig spille dart, selvom de lune vindstød var mærkbart tilstede fra tid til anden.

Idag er der så hverdag på skemaet, og jeg ligger ugen ud med tre aftenvagter, inden jeg skal indkassere min 30 års fødselsdagsgave – et gourmetophold på Slukefter Kro, som Skægaben (udaf mange andre skønne ting) forærede mig tilbage i efteråret.

Derudover står den bla. på lidt kultur-udflugter og tøsehygge i ugen, så jeg klager ikke.

Først er der dog en solid mængde opvask, et morgenbad og lidt billeder til mandagsindlægget her, der skal klares, før min dag kommer helt igang. Så I får sidstnævnte her, som altid.

Min forrige uge gik bla. med at jeg:

.. grillet på terassen – alt smager bare bedre så. Jaja, Jonathan Spang, bortset fra koldskål, måske. Men virkelig!
.. spist lækker mad på Løkken Badehotel og gået tur i byen inden aftenvagt.
.. en anden eftermiddag fik jeg brugt med K på Søgaards før afgang. Det nye menukort er godkendt, kan vi roligt sige.
.. set topfavorit Marvel film.
.. været i Zoo og hilst på alle dyrene.
.. spist den mest solide frokost længe, da Pops var på besøg. Slagter Stillers biksemad kan varmt anbefales, kan jeg hermed sige.
.. blevet afhængig af den her sang, som jeg vist er alt for gammel til.
.. spist frostsuppe på job på “tøm fryseren” måden. Ikke lige årstiden, men hey, det holder sgu alligevel.
.. nydt en gåtur ved bådhavnen.
.. snuppet lidt fra køkkenhaven.
.. haft dejligt venindebesøg, som opvarmning til endnu en 15-23’er i felten.
.. holdt den omtalte sommerfest-ala-søndagschill med sol og succes.
.. med for omtalte tan til følge.
.. handlet is med beboer, hvilket vist reddede hele huset fra at smelte væk den dag.

Har varmen (og en let solskoldning?) også ramt der, hvor du befinder dig i landet? Og har du mon nogle rare planer for ugen, der netop er startet op?

4 Comments

  • tina/mormormedstiletter

    Den her uge skal bruges til nedtælling til søndag, hvor vi flyver ned til vores (nu 2 stk.) huse i Spanien tæt på Malaga. Det betyder oprydning og rengøring overalt, vask og strygning, så jeg ikke kommer hjem om 4 uger til bunker af vasketøj. Besøg hos børnebørn, for at kysse på dem inden jeg rejser. Badning og klipning af Skibshunden (han glæder sig allerede). Et par møder. En frokost. Et lægebesøg (som chauffør for min mor). Strikning, læsning og skrivning (ny bog) 😉
    Gad vist om jeg når det?

  • Birgitte B

    Vi har grillet 3 dage i træk i sidste uge, så varmt var det 🙂 men sommer kan nu noget også. Jeg stemmer for sol og 22 grader indtil 1. september. Regnvejr om natten, tak! Kh. Birgitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *