A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS,  VinSvin

Om at være kaffesøstre, 12 timers branderter og forsinket sommerferie.

Godmorgen og glædelig sommerferie.

Jojo, det er det skam.

Da jeg fik fri torsdag aften gik jeg nemlig på ferie – 9 dage – mere end jeg nogensinde har taget, siden jeg blev færdig for 7 år siden. Sidste år tog jeg en uge, og før det har jeg ikke holdt mere end fire dages sammenhængende fri.

Så hele ni dage er store sager, og jeg synes helt, jeg har snydt, selvom det jo altid er helt op til mig selv at bruge feriedagene på ferie og ikke som en “gratis opsparing” – men det er altså lidt luksus, med så meget fritid i træk.

Den har allerede fået hyggelig ben at gå på, og det får I naturligvis at se, når jeg ruller “ugen der gik ud”, om lidt.

Jeg skal nemlig ud og hente en ny kuffert og ordne diverse småsysler, da turen går til KBH i morgen, hvor vi skal på en garantigaranteret skøn kæresteferie. Udlandet venter vi lige med, til at Skægaben er færdigstukket – så er risioken for at indhente en indespærring på hotel i udlandet i 10 dage væsentligt forringet, og måske er der også imellemtiden flere lande, der får øjnene op for forskningen der beviser, at vi (bla. jeg selv) krydsvaccinerede altså ér ligeså beskyttede som alle andre.

Så før jeg går i gang med at slå pakkemonsteret og feriehjernen til, kommer mine forrige 7 døgn her.

Jeg fik bla.:

.. været på heldags-udflugt til Giveskud, hvor vejret var helt perfekt til dyrebesøg.
.. og Mhanna var nogle skattemuse, og sørge for en solid svinsk aftensmad til de roadtrip’ene, da vi ramte Aaller’n igen.
.. elsket solnedgangene på job.
.. haft mine søde forældre til frokost og OL, før aftenvagt.
.. og brugt fredagen med svigerfamilie + deres venner i sommerhus og på minigolfbanen Jambo. Virkelig fed og flot bane, og utrolig hyggelig udflugtsdag.
.. Drukket kaffe med Kit tre gange. Først ink. nasty skumfidus-drikke inden min torsdagsvagt.
.. så fredag, hvor vi tog på tøseshopping inden at jeg skulle på minigolfbanen. Her var koffeinen iskold og kæmpe stor.

.. og slutteligt lørdag, hvor K havde tilbudt at jeg kunne lave fine schellack negle på hendes maskine, og hun kunne serverer kaffe til. Fantastisk tilbud, der kom, da jeg fedtede for, om jeg kunne stikke forbi til at få flettet hår til aftenens bryllupsfest. Så takket være K, så fik jeg for alvor pyntet mig inden afgang, med både glitter og sirligt hår til den nye kjole.
.. Brylluppet gik i øvrigt godt. Det var en skøn, uformel og festlig omgang, hvor taverna-stemning i hele haven, slushicemaskine, grillmad, strømpeklip, glade mennesker, fri bar, høj musik og oldschool giftkage gik op i en højere enhed.
.. vi blev selv til det sidste, da vi gik selv hjem kl. 03.30, og efterflod 1/5 gæster, der fulgte trop få minutter efter – alle fornøjede, fulde, hæse og mætte, er jeg sikker på.
Nej, 12 timers fordrukne festligheder skal man ikke kimse ad.
.. også selvom det er en kende hårdt. Så vi boede i sofaen dagen derpå og kørte junk i rå mængder og Harry P-marathon, afbrudt af en AaB-sejr kl. 18, der fik os kvikket lidt op.
Omkring en klokken 19-20 stykker, fik jeg derfor sat lidt vasketøj over, så det kunne være tørt til pakning idag.
.. og tog mig sammen til at stikke op med ASOS-returpakke og hente slik, så der var noget guf til at se 7’eren færdig i selskab med. Helt fan-fåkkin-tastisk film altså – også trods dens fejl og mangler. Den slår mig omkuld hver gang.

Hvad med dig? Har du holdt dig sommerferie, og er du mon tilbage på din pind?

6 Comments

 • Piskeriset

  Jeg vendte tilbage til arbejde i dag efter tre ugers ferie – og næsten et år med hjemmearbejde! Da halvdelen af dagen var gået, havde jeg ondt i halsen, fordi jeg ikke er vant til at tale så meget, haha! 😀

  Jeg bliver lidt nysgerrig. Er der en bestemt grund til, at du ikke har holdt mere sammenhængende ferie de seneste år? Håber I får en skøn tur til Kbh <3

  • venterpaavin

   Haha, ja så er det da en kæmpe omvæltning!
   Du må smørre stemmebåndet med rigelig mængder glasur, vin og sovs så😎.

   Mht. ferien er det bare fordi, jeg har valgt bevidst at arbejde deltid, for at have tid til det sjove i livet, og derfor har 3-4 fridage hver uge. Så det ligesom ikke er fordi jeg går og trænger helt vildt, i det daglige – er ikke ligefrem den store arbejdshest med ca. 25 timer ugentligt i gennemsnit😇

   – A

   • Piskeriset

    Jeg er helt sikker på, at mine kolleger ville sætte pris på, hvis vi bællede vin i arbejdstiden 😀 😀
    Ah, god pointe! Kan sagtens forstå den prioritering (og være lidt misundelig på valget ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *