A,  afslapning,  dagens humør,  lækkerier,  på tur,  pakkekalender

Dessert 7 dage i træk, juleforberedelser og et tredje stik.

Den 29. Så er det for alvor snart december.

Herhjemme er vi bare så klar.

Skægaben henter juletræ idag, som vi skal pynte – vi plejer at pakke det sammen et par dage før d. 24., inden vi tager ud og holder jul med familierne, så vi vil have glæde af det længst tid muligt.

Jeg skal tilgengæld bruge tirsdagen på at pakke herrens kalenderpakker ind i selskab med Lille E og vores mor, har fået sendt lidt julehjælp (se evt. 10 gratis/budgetvenlige måder at sprede juleglæde, til dem der trænger), og indkøbt lidt til at jeg skal lave julekrans, jeg skal forsøge mig med, sammen med min mor på fredag. Pt. ved jeg stadig ikke helt hvad tema, jeg er ude i – enhjørninge, skovens dyr og My Little Pony har bla. været oppe at vende. Dygtige Joan er klart mit “socialmedia krea-idol”, og selvom vi slet ikke vil kunne kreere noget i hendes liga, håber vi på blot at snige os op i samme boldgade.

Ellers kommer ugen til at gå med en dejlig damedate med K, og på at fejre Skægabens 34. år. Dette både onsdag, hvor den står på gaver, lækker mad og bio, samt søndag, hvor der kommer 7 søde brunchgæster. Dét bliver hyggeligt!

Førstnævnte date er jeg på vej ud til ingen længe, og I får derfor naturligvis “ugen der gik”,

Jeg fik fx.:

.. brugt mandagen på at drikke kaffe hos de gamle, sammen med K, inden det blev tid til at vende snuden hjem for at pakke, rydde op og hente pakker.
.. for at være klar til et par flyveture, for at ramme Rom tirsdag eftermiddag. Smukke og betagende Rom.

.. og det får helt sikkert sine egne rejsedagbogsindlæg.

.. men i de dage stod den på eventyrlige oplevelser, solskin (og en enkel psykoregnbyge), lækker mad, ømme fødder og dessert hver dag.
.. derfor mente Skægaben at vi skulle trappe ned med blandselv slik, da vi kom hjem og havde lidt ferieblues. Det kunne man næppe bebrejde ham.
.. eller at jeg måtte tage chokolade med på ugens første aftenvagt. Vel? Det var vel ossé synd for os, vi skulle arbejde en lørdag.
.. tilgengæld blev jeg glad da min smukke krans var ankommet mens vi var i storbyen.
.. og at jeg fik mit 3. stik, uden bivirkninger.
.. og at orkidéen virkelig har slået sig løs, da den var alene hjemme.
.. men en heftig AaB kamp, gjorde alligevel at jeg måtte ty til slikrester og æblegrød. Bare for nerverne altså. Og så ender man altså med at få dessert hele ugen. For helbredet og humøret, tydeligvis.
.. haft lidt ondt af Skægabens Julemus, som har tabt næsen. Det er lidt ligesom dem med corona pt. Lige op til flæskestegssæson. How sad.

Er du klar til decembers komme?

4 Comments

 • Tine

  Ih, hvor jeg glæder mig til at læse dine indlæg fra Rom! De små sneak peeks ser skønne ud! Og tillykke med tredje stik – jeg glæder mig til, at det bliver min tur. Det var noget af en AaB-kamp i går, og synd at de tabte – men sikke et efterår. <3

  • venterpaavin

   Dejligt at høre, Tine🤩 Glæder mig altid, med sådan en besked.
   Og tak – tror den ømme arm er på retur, så det er luksus🙏🏻
   Er enig – mega vildt efterår👏🏻! Så yes, det var så ærgeligt – at overvintre på 2. pladsen havde været cool, men FCK må siges at ankomme meget velforberedte og skarpe👌🏻 Vi må se hvad 2022 bringer!

   – A

 • Piskeriset

  Jeg er FØDT klar til december! Elsker julemåneden. Jeg bør faktisk få pyntet mere op i aften… det bliver min kære ægtefælle glad for, når jeg om lidt indtager stuen, hvor han tror, han skal slappe af lige nu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *