A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  gaver,  jeg elsker det,  kender du det,  snaksnak,  VinSvin

Tre x brunchhygge, varm vin og kølige øl, samt et tæppe af jern, der er gået forbi min næse.

Således anden sidste mandag, inden juleaften.

Jeg har købt de sidste julegaver for i år, har drukket tre slags gløgg, spillet pakkespil og set nogen udklædt som julemand, og er på den måde solidt decemberficeret på nuværende tidspunkt.

Min kommende uge byder også på mere juleri, i familiens skød. To hyggelige familiejulefrokoster (på den jordnære måde uden en masse (fremmede) folk, fuldskab, dans o.l), skal i spil – den ene på min fars side af familien med dejlige mennesker derfra – den anden skal afholdes i Aalborg Zoo, med Skægabens mor, stedfar og moster, hvor vi skal spise lækker buffet og ud at se parkens magiske julelys. Glæder mig rigtig meget til begge to.

Derudover skal Skægaben og jeg holde Underlig Filmklub torsdag sammen med K, jeg skal spise frokost med ham far en dag i ugen, samt en sød kollega på fredag, begge inden aftenvagt. Også dejlige ting! Som ugens joker, har K og jeg desuden overtaget billetter, til et improshow på Teater Nordkraft i aften – vinderen skrev at hun var blevet forhindret, og kunne se at jeg havde deltaget i konkurrencen, så jeg måtte få dem, hvis jeg stadig var fri. Virkelig sødt af hende og rigtig god stil!

Men før jeg skyder alt morskaben igang, vanker der et morgenbad og en handletur inden morgenmaden kan stå klar, og vasketøjet skal ligges sammen.

I får derfor fluks “ugen der gik”, så jeg kan komme i sving:

Min uge gik med at jeg:

.. spiste ugens første brunch med K. På Mini mangler der aldrig noget.
.. blevet hentet pga. vedvarende snedække og is på cykelstierne.
.. de lokale medier rasede, men det er stadig tøen der har taget sin tørn. Min skal ud for første gang idag, siden 1. december. Det er savnet. Jeg cykler mellem 3-7 gange om ugen normalvis.
.. været med yndlingssøstrene inde og se Ghostbusters. Herlig film!
.. fået smuk buket af svigermor, der bare lige skulle aflevere Skægabens vanter fra deres julebagedag. Så sødt!
.. været inde at se TV2’s Juleshow, sammen med sød veninde. Altid så skægt at se en TV produktion blive til, og både jeg og min veninde var glade for ikke at være i showbiz. Men musikken var god! Min veninde fyldte iøvrigt år to dage efter vores date, så nåede også lige at stikke hende hendes gave over maden inden – et kinderæg og et katte-pyntet kort med tre valgfrie bud på en date i 2022. Det faldt heldigvis i rigtig god jord.
.. lagt på langs med Skægaben, for at varme op.
.. indtage burgere og derefter spise slik i selskab med James B., som en erstatning for den fødselsdagsaften han ikke fik, fordi vi sneede ind. Heldigvis var begge aftener meget hyggelige, jf. herren, så det var sådan set nok blot en bonus med to af sin slags.
.. lavet “tøm køleskabet” morgenmad til venindebesøg, og konstateret at der aldrig er nok tid at sladre i, selvom man ses fra 10.30 til 14.30.
.. været på heldagshyggetur med Skægaben, Lillesøster E og Svoger T. Morgenmad i fællesskab efterfulgt af en opdeling af shopping til dameholdet og vinbar til herreholdet.
.. og så et hook up til øl, spil og morskab på “de to unges” favorit brætspilsbar, som Skægaben og jeg straks forstod magien i. Virkelig en åndssvag hyggelig og sjov dag! Også selvom drengene er alt for skarpe i alle skodkortene – “Mim disse fem stater i USA” og “tegn disse fem ting fra Den Kolde Krig” er steder hvor de shiner, og jeg bare fatter hat. Altså hvad fanden er Jerntæppet!? Kunne bare mærke at jeg burde vide det. Kender du det?
.. synes der er for få skrabelåger og pakkekalenderpakker, lige pludselig.
.. haft en skøn adventssøndag hos mor og far, hvor vi var fem samlet til gløgg, julemusik, marcipanhorn, æbleskiver og pakkespil. En mere julet måde at bruge en decemberdag, findes næppe.

Håber du har den dejligste december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *