dagens humør,  der er altid noget at fejre,  K,  snaksnak

.. Og det må give en god portion selvtillid at vide, at der næsten altid var en ved ens side, der elskede én.

Det må have været fantastisk at have en søster ved sin side livet igennem. Og det må give en god portion selvtillid at vide, at der næsten altid var en ved ens side, der elskede én.

Ovenstående sætning stammer fra bogen Michael Laudrups tænder – en korrespondance. Bogen af Camilla Stockmann og Maise Njor, som man ikke rigtig kan blive træt af, når man i hvertfald er os.

Da A fornyeligt fortalte, om et grineflip hun havde på grund af ovenstående bog kunne jeg fremvise på min mofibo-app, at jeg var ved at lytte den selv samme. Først synes jeg det var et sjovt tilfælde, men senere tænkte jeg for mig selv, at det sikkert var sket før uden vi havde opdaget det.

Nå, men overstående sætning – som stammer fra Maises mail til Camilla, da hun finder ud af at Camilla har en tvillingesøster. (Ja, vi er faktisk på fornavn med damerne efterhånden – de ved det bare ikke). Jeg tænkte over sætningen igen, da den flød ind i mine for tusinde gang, mens jeg stod og rørte i en gryde tidligere på ugen. Nu har jeg jo ingen tvillingesøster – men til gengæld to små søster, som har været en del af min tilværelse lige siden jeg var henholdvis 4 og 10 år. Om det er dem der har givet mig følelsen af aldrig rigtig at være alene aner jeg ikke – men jeg elsker tanken! For man føler sig jo vanvittig rig, når ens forældre vælger at lave to bedste venner til en, som man som voksen stadig taler med dagligt, ses med ugentligt og på alle niveauer synes er det bedste der er sket. Så at bære den søsterselvtillid igennem hele livet kan man jo kun glæde sig til – såfremt man altså tror på den slags.

Og nu skal jeg rejse mig, da det er tid til at gøre lejligheden klar – jeg får nemlig gæster i aften. Den yngste søster og hende kæreste. Vi skal spille spil, drikke øl og spise libanesisk. Elsker at der næsten altid er sådan noget at se frem til.

Håber du har en dejlig weekend i vente – uanset hvad den skal bruges til!

4 Comments

 • Agnethe

  Jeg ELSKER deres bøger! De er simpelthen SÅ sjove 🥰 og ja, det der med at have en søster (eller flere) at vokse op sammen med må være fantastisk! Jeg har en bror og jeg har lidt på fornemmelsen at det bare slet ikke er det samme! Bevares vi har det godt med hinanden og vi taler da sammen…. indimellem… og ses kun få faste gange om året… Jeg ville dog hverken undvære ham eller bytte ham til en søster 😉

 • Abildjyden

  Jeg har ikke læst den omtalte bog eller andre i samme genre endnu.
  Jeg er enebarn, og det savn til en søster der af og til rammer mig, kan jeg fremkalde, dog ikke det at være ensom. Holder meget af alenetid. Dog er der mange oplevelser gennem livet, jeg gerne ville have haft muligheden for at kunne dele med en søster, ja endda med en bror.

  • venterpaavin

   Jeg elsker også alenetid – jeg bor alene og arbejder hjemme, frivilligt, og jeg elsker det😍
   Enebørn kender jeg også nogle stykker af, og de virker alle sammen godt tilpasse med det – men bogen handler passagen i nogen handler om at den ene har følte sig ensom selvom hun har en bror, og hun tror at det havde været anderledes, hvis hun i stedet for havde en tvillingesøster😀 Man ved aldrig hvad tilværelsen bringer – men det altid rart at have nogen at dele den med. Uanset om det er søskende, venner eller noget andet😊 – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *