A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Søstersymbiose, fejringsglæde og adskillige griske måltider.

Godmorgen til Jer og til endnu en solskinsmandag.

Er helt forelsket i det massive vejrskifte, og frygter hver dag, at jeg har jinxet det, fordi jeg skamroser det fra jeg står op, til jeg rammer puden.

Selv den heftige nattefrost og tågen er tilgivet, når jeg står med cyklen og skal til at suse hjem efter endt vagt, velvidne om at verdenen blot varmer op til endnu en omgang solskin, skyfrihed og vindstille udsigt.

Så med den blå himmel på plads, starter endnu en uge godt ud.

Jeg har formiddagskaffe med K i vente, lidt praktiske gøremål, samt en biograftur med hende, Far og lillesøster E – en pakkekalendergave fra “Mor og Far-Nisserne” (formentlig fundet på af vores mor, så hun har en aften til at strikke og høre tøsepop for fulde drøn i barndomshjemmet), som vi indløser i aften.

Udover det, byder ugen på lillesøsterhygge, ærindedag og venindebrunch før en tre aftenvagter, biffen med Skægaben, kusine-fejring med kage og boller, brunch og bowling med Svigerfamilien, samt en en kollega-venindedate.

Det skal nok blive rigtig godt, det hele – også selvom jeg nok taber ret massivt i kuglekast.

Men før jeg giver mig i kast med mandagen, får I selvfølgelig ugen der gik.

Min forrige uge gik med at jeg:

.. fået smukke påskeblomster, da K kom til kaffe, der matchede æblegrøden jeg kogte et par dage efter.
.. drukket venindekaffe og givet gave – et lille hyggeligt besøg, men heldigvis ses vi til en længere omgang tøsesnak i ugen.
.. smittet den stakkels Skægabe, der dermed både rundede delta og omikron. Heldigvis havde K og jeg været gennem møllen, og vi kunne således sagtens holde en gang Underlig Filmklub hjemme i Dukkehuset. Stor succes, som altid – så mætte af lækre wraps og solidt snackbord.
.. fået en sød lille ulve-ræv med sweater og rygsæk, til forårsudstillingen.
.. haft far til frokost, i iso-hulen – denne gang med heftige burgers. Skægaben har virkelig nydt godt af de par dage, med før-smittede gæster og det hjælper lidt på min samvittighed, da han måtte misse en tur til Århus på min sygekonto.
.. set min venindeorkidé lade op med 15 knopper, til forårsfest.,
.. fejret verdens sødeste mor med gigantiske flødeboller (kun en blev spist helt op, tror jeg), der heldigvis blev så glad for sine gaver – som hun viste frem her et par dage efter. Vi gav hende kun oplevelser, og selvom vi selv fandt på dem, var det lige hvad hun havde ønsket sig.
.. været på cafe med K før job. Vi fik aldrig rigtig nok af hinandens selskab denne uge – fire dage sås vi, og jeg er stadig topklar idag.
.. sendt en lille pakke afsted til en Århus veninde, der bliver 33 i morgen.
.. nydt solid brunch før job, da Skægaben blev løsladt og kunne komme ud at blive luftet.
.. vi snuppede også dagen inden en tur i Zoo, udskudt fra forrige uge, hvor jeg var syg.
.. og årets første jordbær. Så skønt!
.. spist seriøs grim og god banankage på job.

Har I godt vejr i din del af landet? Og hvad byder din uge mon på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *