A,  afslapning,  dagens humør,  snaksnak

Blomster fra højre og venstre, guf i massevis og sommerferiedrømme.

God-mandagsmorgen.

Så er det inden længe ved at være sommerferie tid, hvertfald for dem, der starter tidligt. Hvornår er det din tur?

Jeg snupper selv en enkelt uge i august sammen med Skægaben, og fortsætter som vanligt (dvs. på deltid med rigeligt fridage) de andre uger. Vi fandt lidt spontant på, at turen i år skal gå til Amsterdam, og jeg glæder mig allerede helt vildt. De seneste år, har vi nydt sommeren i KBH pga. corona – og for mig, vis barndomsferier var i Danmark, synes absolut ikke jeg har lidt nød. Dansk sommer holder hårdt!

Men dertil sagt, er det skønt, at (i skrivende stund) at ku’ rejse igen uden at tænke “hvad nu hvis?”, og jeg er glad for vi brugte åbningerne under epidimien på både at køre Danmark rundt, men også at rejse til “grønne zoner”. Det betød vi kom forbi Bornholm, Sverige, Tyskland og Italien, inden Danmark åbnede op som “et frit land” i februar 2022, hvor vi siden har rundet Mallorca.

Men jeg er allerede rejseklar igen – no problem!

Nogle af Jer husker måske at K og jeg første gang besøgte Amsterdam i 2017?

Det er selvsagt efterhånden et par dage siden, men jeg har ene af gode minder derfra, og håber både gensyn med nogle oplevelser, men naturligvis også at finde nye – og der er god tid at plænlægge lidt i. Det skal nok blive rigtig fedt!

Har du mon fundet ud af, hvor du skal afholde ferie i år?

Nå, men inden jeg fortaber mig helt i feriesnakken, må I hellere få “ugen der gik”, som vi plejer.

(Jeg skal nok få skabt lejlighed til at ævle om det en anden gang, når jeg ser mit snit, kender jeg mig selv ret)

Min forrige uge gik med at jeg fik:

.. blev budt på uovertruffen morgenmad hos K – så lækkert! Så havde vi energi i benene til at tage ind til byen og forny mit pas, og drikke mer’ kaffe, før jeg skulle i vagt.
.. bagt småkager.
.. som kom med på heldagsbesøg i barndomshjemmet. Elsker lokalområdet, og tog mig lige en gåtur for at plukke lupiner og se alt nybyggeriet.
.. og så blev jeg ellers bare forkælet. Både af de gamle, der altid varter op i stor stil og dertil af landsholdet, der leverede en smuk sejr, til glæde for folket.
.. været imponeret over, hvor smuk buketten fra Svigermor holder. Den døde først søndag – fik den trods alt 5 juni.
.. kørt på brunsviger i aftenvagt.
.. været på legeplads med sød veninde og søn.
.. havde blomster med fra K, som overtog pågældende venindes madbillet på hendes ordre, da hun blev sløj op til et arrangement, hende og jeg skulle til. Så sødt, når folk jeg kender, som ikke kender hinanden, er gode ved hinanden.
.. været med anden dejlig veninde på brunchhygge date før vi skulle i aftenvagt. Peace er altid et hit.
.. været til Underlig Filmklub hos K – The Big Lebowski var så meget bedre, end da jeg havde set den i folkeskolen. Og egentlig slet ikke særlig underlig.
.. holdt kærestedag med Skægaben, med Zoo tur, udflugt til Guld og Rod, samt Plantorama.
.. vi fik de fineste kaktusser hjem til “farmen” og skiftede et par af dem, der havde vokset sig vind og skæve.
.. se lige!
.. vi fik øje på den, helt oppe fra vores iskaffe-spot på stedets Espresso-House. Det har de regnet godt ud med den terasse – buketten vi også købte med hjem, havde vi ossé luret på heroppe fra.
.. spist Pho og set Senior Year på Netflix. Altid gudsjammerligt godt, dernede fra.

God uge til Jer!

4 Comments

 • Piskeriset

  Er spændt på, hvad I finder på i Amsterdam 🙂
  Har selv været der en enkelt gang for mange år siden.

  Vi skal forhåbentlig til Frankrig med familien (hvis der ikke opstår problemer med flyene) samt på mini-roadtrip i Sverige.

  • venterpaavin

   Det er jeg også selv!
   Jeg er hvertfald fortrøstningsfuld hvad angår mad – de skulle vist ha’ lidt af alt🤩

   Lyder dejligt med Frankrig og Sverige – krydser fingre for, alt går som det skal. K og jeg overvejer også Göteborg sviptur til efteråret!

   – A

 • Ellen

  Amsterdam er en dejlig by, og den helt store fordel lige nu er vist, at man ikke behøver at flyve dertil, men kan tage sin egen bil! Det er tæt på at blive ganske kaotisk for flyturisterne, tror jeg.
  God ferie, når I når så langt 😃

  • venterpaavin

   Tak – vi nupper dog en tur direkte fra Aalborg med fly og håber det går😄. Jeg er hysterisk bange for motorveje, så kan slet ikke overskue kør-selv-ferie, selvom jeg godt ved, det er klimamæssigt klogt – men heldigvis er jeg glad for tog/bus o.l😁 Jeg holder vejret, bare når vi kører til Århus/Flensburg/KBH, hver gang en lastbil suser forbi, og når utallet af biler, der glemmer at blinke, skifter bane foran snotten på os, og forlanger at vi max kører 115 km/t, fordi jeg slet ikke kan have det.

   Jeg glæder mig også til gense det – jeg husker det absolut også som en dejlig by♥️😀

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *