A,  dagens humør,  snaksnak

Noget om generthed, en digital barndomsforelskelse og fri guf.

Sommeren flyver simpelthen af sted.

Jeg sværger, den seneste uge er forsvundet ved et fingerknips, og jeg har ikke engang ferie.

Nu vanker der endnu en mandag, og somom det var timet, vælger denne morgen at læsse en masse vand af – lige i tråd med hedebølgen, der skulle hærge landet de næste dage.

Så jeg prøver at tage det pænt, selvom jeg skal ud i det lige om lidt – en virkelig sød kollega har spurgt om vi skulle spise brunch sammen, og jeg synes det er så friskt, at hun spørger – og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert så hyggeligt. Hun er bare sådan en jeg instinktivt har kunne lide fra starten – skide skarp og har let til smil.

Jeg er bare selv en kæmpe tøsedreng i den retning, og var det ikke for andre menneskers initativ, havde jeg aldrig fået nogle tætte kollegaer eller venner/veninder, for den sags skyld.

Men heldigvis er der altid nogle, der turde sætte sig først på tandemcyklen, og trampe lidt rundt – og det har heldigvis altid været skønne mennesker, jeg er blevet helt vilde med. Det er ikke givet her i livet, og jeg sætter kæmpepris på det; Jeg har virkelig aldrig savnet veninder, og som voksen har jeg kun fået to nye gennem uddannelse og job, fordi jeg har en god håndfuld, jeg har haft i tusinde år, og som jeg værdsætter at se ofte – der fejler mit initativ tilgengæld slet ikke.

Dertil tager jeg aldrig med til noget nyt eller noget rystesammen-halløj alene – jeg vil hundrede gange hellere lave noget med dem, jeg allerede kender, end at bruge timer på potentielle nye bekendskaber. Tid er en mangelvare hver dag, jeg lever, synes jeg. Og jeg er endda på deltid, har ingen børn og ingen pendlertimer til arbejde.

Hvad siger du – kender du det med at være den der altid skal hives i ærmet, eller er du den modige type?

Jeg er hvertfald bare en.. ja, en distræt og forkælet type i den henseende – og ovenihatten faktisk ret genert trods et kæmpe (og sikkert for nogen ret belastende) tale/underholdnings-gen.

Nå, i virkeligheden var det slet ikke det vi skulle tale om, her på bloggen. Det er jo mandag og det er jo “ugen der gik”, vi skulle kigge på.

Mine forrige uge gik med at jeg:

.. haft (den allerældste venskabsmæssige) veninde på besøg fra KBH. Hun er altid den, der kan hive flest kaniner op af hatten i en samtale, og er en kæmpe fornøjelse – så tiden fløj som altid afsted, inden aftenvagten skulle skydes i gang.
.. besøgt mor og far, efter de hjemvendte fra ferie til hyggesnak og ti liter kaffe. Fik den fineste nye malebog, som jeg allerede glæder mig til at gå i gang med.
.. hygget til live musik på Sæby Torv. Virkelig godt initativ, som kører nogen tid i endnu.
.. vi beslaglagde en bænk i et par timer, hvertfald.
.. hygget med yndlingssøstrene.
.. slåsset med min cykelkæde. Bliver aldrig en rigtig mand.
.. været på date med veninde, og snakket om alt og ingenting..
.. og fået dessert på en bænk, og alligevel brugt 2,5 time i indkørslen på at “snakke færdig”.
.. set en barndomsklassiker-DVD (var lidt forelsket i Thomas Eje),
.. og fået lækker, lækker mad hos Lillesøster E. Øj, hønsesalat holder hårdt.
.. og pinochio-kugler ligeså.
.. været forvirret over at Wordfeud selv staver et velkendt ord som bud, nede i mix’eren.
.. spist morgenmad med K før en aftenvagt.
.. kørt til Østre Hurup og spillet minigolf.
.. og fået en lille is. Altså deres Vaffelhus har gratis guf. Seriøst god idé!
.. haft sød Århus-vennepar-familie forbi – altid skønt, når det bare formår at passe ind, hver gang vi ender “på hinandens kanter”.

God (hedebølge)uge til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *