A,  dagens humør,  fjoller,  snaksnak

Bryllupskrav, nasserøvs-middag og flødebolle-overload.

Så er det sørme efterårsferie, for dem af Jer, der er så heldig at have den slags.

Selv har jeg æren af de vanlige aftenvagter i ugens løb, men også en de hyggelige planer, der emmer lidt af den feriestemning, der hersker i Danmark i denne uge.

Der er både familiehygge, venindebesøg, blomsterkranse-binder workshop med Moar, Zootur, brunchudflugt med x-kollega, svigerfamilieudflugt, vin-aften og andre gode ting i vente.

Først vil jeg dog lige leverer fotorullen fra den forrige uge – den får I således her.

Jeg brugte dagene på at:

.. været til dejligt arrangement på Trekanten sammen med K, med fokus på mentalt helbred, gennem fortællinger og skøn musik.
.. det hed “Stærk og Sårbar” og vi havde en virkelig god aften, med dygtige folk på scenen. Ville næsten fri til hende fra Souvenirs, hvis ikke jeg var forlovet i forvejen. Så gennemsyret cute, smuk og sjov, hun var.
.. haft dejligt frokostbesøg af den kære far.
.. stået til ansvar for virkelige bizzarre krav, udstedt af K’s hjerne. Men var det nu en forudsigelse, er det godt at kunne navigere uden om, såfremt mit liv begynder at tage en drejning i den retning. Vil ikke miste en søster til et sådan show.
.. nydt rester fra de riges bord, aka. dagvagternes kursus-buffet. Så kunne min madpakke godt stå over, til dagen efter.
.. opdaget kyndig kollega, havde slået på på den her i fællesstuen, garanteret for at screenshotte den. Så jeg gjorde det samme. Den skal afprøves.
.. været på venindebesøg og ladet familiens yngste charmeminister låne glimmerneglelakken fra tasken.
.. været på kærestedate på PennyLane.
.. og sendt Skægaben afsted til Fårup med sin stedfar. Hans mor’s ret nyoperede ryg sagde fra, så vi der var taske-holder-hold blev hjemme – heldigvis var vejret skønt og en gåtur i Aalborg, var altså heller ikke spor dumt.
.. fået tilbudt flødeboller 3 x ud af 4 vagter, på forskellige afdelinger – den sidste skilte sig ud med AfterEight. Det er vist rekord, for samme guf-valg i træk. Og jeg holdt mig i skindet.
.. fået tilmeldt mig Julehjælpen igen i år, og tænker lidt på, hvad jeg ellers kan bidrage med (noget som vi før har snakket varmt om på bloggen, bla. her). Jeg har tilmed fået de fine sager hjem til årets pakker – ved ikke om det er for meget, med et helt indlæg om emnet igenigen i år, selvom det er noget der ligger os meget på sinde. Glæder mig allerede til at forkæle de søde, udsatte familier.
.. nydt at Kaffebaren kørte med brunchtilbud i løbet af ugen. 89 bobs for det hele, ink. brød. Der er faktisk også en hel, kæmpe crossaint med, men da hverken K eller jeg har lært at værdsætte dem, røg de med hjem til Skægaben. Kæmpe bonuspoint på svigerinde og kærestekontoen lige der.
.. holdt “Omvendt Underlig Filmklub”.
Det vil sige at vi har valgt at se nogle total almindelige, kommercielle filmhits og i stedet spise nogle ret sære snacks, modsat vanligt hvor vi ser total bizarre nichefilm og indtager solide, toplækre, klassiske former for guf.
Skægaben havde lavet “heksefingre”, jeg en gang britiske pickle-kanapeer og K nogle amerikanske “appel dougnuts” med karamel, creamcheese og skumfidus. Vi var total på røven over de andres ideer, og selvom det var skørt, var det også godt.

Go’ efterårsferie-uge derude.

4 Comments

  • venterpaavin

   Vi er vist få, der ikke er fan af sådan en.

   Og I er heldigt! Jeg glæææder mig til næste gang jeg skal rejse, bare jeg læser mine rejsedagbøger fra august med Amsterdam og Goteborg, får jeg et sus i maven.

   – A

 • Piskeriset

  Åh manner, det emmer af hygge!

  Har i øvrigt lige skimmet alle jeres indlæg om Göteborg igennem i tilfælde af, at vi skal forbi byen i løbet af de kommende måneder 🙂

  • venterpaavin

   Det er også bare hygge, der var på programmet, når den ikke stod på job😁

   Hvor er du sød, dejligt du lige browser dem, krydser fingre for at det bliver aktuelt – og at du måske får lyst til at afprøve en af vores oplevelser, hvis du lige løber på en af dem på din vej🤩 Rigtig god tur, hvis du når dertil!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *