dagens humør,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

Formiddagstanker

.. ku’ vi ikke bare:

Have det lidt mere lyst om vinteren?

.. og i den sammenhæng få statsstøtte til vinduespudsere, for min trænger virkelige?

Lav en sund og næringsrig marcipan, som man i større eller mindre grad ville kunne lave af igennem december?

.. bør jeg egentlig virkelig:

Stoppe med at lytte til en afsindig kombination af Taylor Swift og Ian Mcconell, når jeg kun kender en sang fra hver. Men hey, nu kan jeg da dem udenad.

Få ryddet op i værkstedet efter udsalg i mit lille Snirkelvaerk. Værkstedet er 6 kvadratmeter, og det er ikke sådan rigtig nok til at have værksted, lager, webshop og kontor i. Men det lykkes nærmest hele tiden alligvel.

Få mig et eller andet studiejob.

.. ler jeg stadig af:

“Magnus Chase”-bøgerne.

Mandrilaftalen.

Ordet “jydeski” – aldrig har grimme herresko været bedre beskrevet.

.. når jeg måske aldrig:

Helt ud i hjørnerne med støvsugeren.

At lære flere sprog.

Søvntoget.

At blive træt af “Harry Potter”-bøgerne. I skrivende stund er jeg startet på bog nr. 6 for tredje gang i år. Samme tid håber jeg, at blive færdig med serien, så jeg kan lytte forfra dem i december, som planlagt.

.. Hvad:

Fejler dem der ikke kan lide lakrids egentlig? Og smitter det?

Tid begynder I andre at jule? For jeg føler efterhånden ret klar.

One Comment

  • Marlene H

    Jydeski 😂. Den var ny for mig.
    Jeg tænker da I hvert fald en del på jul, og har efterhånden nogle december aftaler i kalenderen. Skal også i gang med at tjekke hvad jeg mangler af gavepapir og bånd mm.
    Det er det samme hvert år. Jeg synes jeg har god tid, og opdager så i løbet af november, at det har jeg faktisk slet ikke. Og hvert år beslutter jeg, at jeg skal i gang med forberedelserne i god tid …..
    God weekend 🧚‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *