A,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Smæk på fornøjelsesbudgettet, Astrid Lindgren nostalgi og den 11. time.

Igår sad K og jeg over morgenmaden og talte om, at december flyver afsted. Snart er vi en uge inde i julemåneden, og det er ikke nemt at følge med.

Først et par timer senere indså jeg, det var mandag, og bloggen ikke havde fået sit mandagsindlæg.

Tror forvirringen stammer fra det faktum, at verdens bedste Skægabe har brugt weekenden i Skagen på at iklæde sig diller-kostume, fiske, gå på disko og danse grimt og drikke et ton juleøl med ‘drengene’ – så tror jeg weekenden er en hverdag, fordi jeg vågner til han ikke er der. Ligesom når han har ferie og er hjemme midt i ugen – så render jeg rundt på job en fredag og tror, det er lørdag, lige til jeg skal give den første dosis medicin eller skal skrive dato på madvarene.

Og så hjælper det nok ikke, at jeg udelukkende har lavet hyggelige ting hele ugen, og skubbede alle fornuftige ting til at lægge lørdag aften for at kompenserer herfor – det ligner ikke lige mig, ikke at lægge det en hverdag før job, men nu faldt jeg lige ind i en masse morskab, og fordi Skægaben ikke var hjemme, kunne jeg for alvor slække uden at stå til ansvar for andre end mig selv. Pyh. Er saftsørme glad for han normalt står for den ugentlige hovedrengøring, efter at have bikset rundt og klaret den i 11. time.

Så med alt den ugeforviring, får I mandagens opsamlingen nu – og jeg lover jeg hermed er helt med på, hvad ugedag vi landet på idag.

Min første decemberuge gik med at jeg:

.. blevet inviteret på kaffe under i julegaveshoppingen.
.. været på Nisseværksted i barndomshjemmet med mor og søster E til kalenderpakke-indpakningsmarathon.
.. og de stod derfor klar til Skægabens fødselsdag.
.. en skøn aften.
.. akkurat efter fødselarens hjerte.
.. været ude og spise ostesvinsk morgenmad med veninde.
.. hygget med hele familien til julebrunch og tur rundt i Aalborg midtby. Vi kom både forbi Klosterets julemarked, hvor særligt de her kupler fangede os alle.
.. og på Aalborg Historisk Museum var det naturligvis julekuglerne.
.. tiltusket mig en af Skægabens romkugler fra hans romkuglekalender.
.. nydt at have alle gaver pånær 2 styk i hus.
.. været ude med yndlingssøstrene og snakket ferie i det nye år. Glæder mig allerede.
.. smilt af min Emil-glaskugle som Mor-og-far-Nisserne har givet, hver dag siden den kom op.
.. smadret noget. Fordi Skægaben ikke var hjemme. Så sker den slags. Der er altid en i et forhold, ikke? Som skal hentes, før den anden flår? Det bevidnede instagram afstemningen, jeg lavede, i hvertfald om, er en god teori
.. fået mors risalamande med i aftenvagtsmadpakken. Slår alt, alle andre kunne opbyde – självklart.

Håber jeres uge også har været brandgod.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *