fjoller,  K,  Kat,  snaksnak

3 år med Minerva

Så er det ved, at være 3 år siden, at der flyttet en ekstra beboer ind her på matriklen. Et lillebitte stribet møgøre med en rød blis i panden.

Jeg er ikke den store dyreven, og vil ikke umiddelbart påstå alle dyr går rundt og har en personlighed. Og så alligevel synes jeg måske, at den lille næsvise Mini har en. Hun har i hvertfald mange gode ideer, uvaner og finurligheder, som giver anledning til hovedrysten, grin og tålmodighedsprøver.

Her kommer en lille liste over nogle af de ting, som hun har beriget mig med siden hun flyttede ind:

– Tyveri af taster til min gamle Mac – indtil videre det den ene piletast og F2, som er borte, men tror ikke rigtigt på vi stopper her.

– Et mindre hjerteslag, da jeg kom hjem fra indkøb og hun var borte. Jeg søgte både højt og lavt, selv i de rum hun ikke har adgang til. Hun var bare væk, og kunne ikke hidkaldes med hverken tilråb eller lyden af posen med snacks. Det viste sig imidlertid, at hun var brudt ind i gaderobeskabet i gangen og havde lukket døren efter sig.

– Gratis vækning med utrætteligt kattekradseri på soveværelsesdøren.

– Smadret begribelige mængder ting – blandt andet en kæmpe rosakvarts hentet hjem fra London, en vase af kongeligt porcelæn, et undeligt antal ledninger, to frontskærme på telefoner, 3 par høretelefoner, et par glaskugler, et låg af marmor, flere glas og uendelig meget mere. – Generelt har hun en svaghed for pynteting og porcelæn, som nogle gange står ting i vejen for Mini. Og hun kender allerede løsningen – de får en flyvetur udover bordet/vindueskarmen/hylden/whatever, mens hun sidder roligt og ser dem styrte i døden.

– Uanede mængder nus, kattekram og kærlighed.

– Et badeværelse fuld af fjer, tøjmus og andet kattelegetøj. Hun tror muligvis, at det er hendes værelse, da hun altid slæber alt hvad hun får eller stjæler derud.

– En fantastisk sofaven – jeg kan knap sætte mig derover før hun dukker op, og planter sig tæt ved min side, eller ovenpå mig, hvis hun kan slippe afsted med det.

– Kattehår ad libitum, over, i og på ALT.

Hun er til lige dele morskab og frustration, det og det er i sig selv ganske komisk. Jeg tror sgu at jeg snupper endnu 3 år med min lille, dumme, nuttede kattemakker.

7 Comments

 • Piskeriset

  Hehe, elsker de billeder – især dem, hvor hun rækker tunge! Katte har så megen personlighed – og attitude! Vores har heldigvis ikke fattet interesse i at destruere ting. Til gengæld har de så mange andre uvaner 😀 😀

 • Catarina

  Air hvor er det nogle herlige billeder. Jeg ser nogle gange katte videoer og for filan hvor er det nogle sjove væsner og de sørger ofte store smil. Håber det bliver til mange flere en 3 år mere 😀 Tillykke med dagen til jer.

 • Ellen

  Dyr har skam personlighed, men de er nok ikke særlig bevidste om det 😜
  Jeres kat er vist en af de slemme af slagsen … sikke da en masse ulykker den kan lave, men man kan jo ikke lade være med at holde af dem alligevel. Vores smadrede eller ødelagde aldrig noget, men den kunne gå ind og ud, som det passede den, via den elektroniske kattelem, som kun virkede for vores kat. Mon ikke det gør en forskel for behovet for udfoldelse? Er jeres en indekat?

 • Karin

  Hvor er hun bare lækker, er vild med billederne.
  Jeg tænker nu dyr har en personlighed. Jeg har set det ved heste, hunde og katte, jeg har kendt gennem mine leveår. I øjeblikket har yngstepigens familie 2 fransk buldog, de er meget forskellige, samtidig har de mistet en kat og fået en ny, og her der forskelligheden som nat og dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *