blogleg,  fjoller,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster.

A spørger K:

Hvis du skulle bytte liv med en kendt person for en dags tid, hvem ville du så vælge og hvorfor?

Hvilken kendis har mon et badekar? For så tror jeg ville vælge dem! Badekar er min (knap så) hemmelige luksus-drøm. Så ville jeg ligge der og være et miljøsvin med rynkede tæer, men jeg spiste nuggets og lyttede lydbog – se det er drømmen.

Såfremt du havde kørekort, hvilken bil havde du så haft?

Jeg havde nok haft en eller anden smadret spand, der skulle synges igang. Sådan er livet på SU. Men jeg ville nok helst have en Mini eller en PT cruiser, hvis man ser på udseende – miljøvenlige biler har jeg nemlig ikke forstand på. Biler har jeg faktisk generelt ikke forstand på overhovedet. Meget lidt interessere mig mindre.

Da min kollega spurgte, hvilken bil min ekskæreste kørte i, svarede jeg “sådan en lidt mellemstor grå een”. Det blev jeg drillet med en nogle år.

Hvornår har du sidst haft grineflip?

Jeg føler mig gammel, fordi jeg ikke kan huske det. Men ved at det var sammen med vores lillesøster – altså det sidste jeg kan huske. Det er næsten altid mine søstre som kan få min hylet total ud af den, hvor jeg ler og ler helt til jeg tror, at jeg er gået fra forstanden og aldrig vil kunne stoppen igen.

Hvilke tre albums vil du tage med på et halvt års ferie, hvis du nu kun måtte tage tre? Og hvorfor lige dem?

“Verden Længste Rap” af Østkyst Hustlers fordi det er mesterstykke uden lige, og jeg indtil videre endnu ikke blevet lidt træt af det album.

“Den forsvundne skat” af Alberte. Endnu en 90’er perle. Denne minder mig om barndom, min mors stemme og alt hvad der er godt – så det ville også være et must.

Det sidste skulle enten være “Viva La Gadehiphop” eller “Kaos i Myldretiden” med Revoltage fordi man skal huske det gode humør. Og fordi min kom-nu-du-kan-godt-sang er på albummet fra Revoltage. Hvem ved hvornår man får brug for et musikalsk spark i røven?

Hvad bestod dit seneste måltid af?

Rugbrød med torskerogn, mayo og friskkværnet peber. Det var min “natmad”- en evig klassiker, som jeg aldrig bliver træt af.

K spørger A:

Hvis du kunne vælge én sang der spiller, hver gang du gik ind i et rum, hvad ville du så vælge og hvorfor?

Håbløs” med Østkyst Hustlers – bare fordi, det nok er den skrevne tekst, som jeg synes, jeg kan kende mig selv mest i. Gudskelov!

.. Eller skulle det være “popcorn”-beatet eller tema-sangen fra Pippi, bare for at drive alle andre til vanvid.

Hvad har du altid i dit køleskab?

Mayo (‘er), gullerødder, skyr og ost i forskellige form.

Hvad er det bedste du har læst i 2022?

Overskriften om, at landet var erklæret epidemi-frit og åbent efter 2 års pandemi – endda med et åndssvagt pænt dansk dødstal, kontra mange andre steder i verden. Pudsigt nok er det faktisk præcis et år siden idag, at jeg smilede over netop den nyhed.

Af bøger kan tælles utallige – “Hostesaft for sjælen”, “Eleanore Olipant har det fint” og “Mazerunner”-triologien har glædet mig særlig meget.

På hvilken måde er du mest og mindst traditionel?

Jeg er generelt supertraditionel, gennemsnitlig og blender ind hvor som helst – jeg er i fast forhold, har hus i landets fjerde største by, er hetrosexuel, autoritetstro, holder klassisk jul, elsker Harry Potter, ser håndbold til VM, går i tøj der går i et i mængden, og arbejder indenfor sundhedssektoren.

Jeg har ikke og ønsker ikke fuldtidsjob, er udmeldt af folkekirken, ser ikke Nyhederne og serier, er let talblind, har aldrig lånt penge udover til mit hus, er laseropereret i øjnene og har ikke et kørekort eller kæledyr. De er på de relativt få, og stadig ikke særlig usædvanlige parameter, jeg nok skiller mig en smule ud fra det helt store flertal.

.. mine vanlige formuleringer, ofte tilstedeværende sarkasme og (åbenbart) upassende ordstrøm er vist det, jeg bonner mest ud på, som værende karakteristiske for mig alene – og som jer får allerflest kommentarer på. Men det tæller vel dårligt som decideret utraditionelt?

Hvilket rum er dit yndlings i Dukkehuset? Og hvorfor?

Jeg elsker køkken/alrummet. Lysindfaldet er skønt, man kan følge med i livet i haven og bylivet på den trafikerede vej. Dertil er flere af vores sjoveste og fineste indretningsting placeret der, som hver dag glæder mig, og da det også er der, vi og vores gæster opholder os mest, er det også her, mange gode stunder og minder skabes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *