A,  dagens humør,  snaksnak

Sommerferie-ræs, betænksomhed og scifi.

Så er der sørme ikke længe til sommeren banker på.

Det går simpelthen så stærkt de her dage, og netop igår, på falderebet af søndag aften, fik vi os zoomet ind til at få bestilt noget sommerferie.

Det pludselige beslutninsgræs skyldes, at datoerne for Skægabens ferie meget pludseligt er blevet rykket, så vi ikke holder i slutaugust, men i stedet i startjuli.

Så er man jo pludselig bagud, ku’ jeg ligesom mærke – der var så godt som ingen billige afgange tilbage i højsæsonen, hvis der da overhovedet har været nogle, fra Aalborg. Det plejer ligesom ikke være et problem at sjoske sammen i 11. time, når man skal afsted, når de færreste andre skal.

Og ærlig talt; jeg er ikké god til at være i “dårlig” tid. Og mit kræmmerhjerte hader virkelig en flykalender med afgange til en milliard i højsæsonen, for at se den i juni og august stå, med så fine priser. Så jeg er altid klar på en hurtig beslutning – også bare så man har noget at operere udfra, når der kommer diverse byfester, festivaler, sommerlounges mv.

Særligt også fordi, at jeg er SÅ klar på nærmest alle slags ferie (bortset fra dem hvor man skal have voksenflyverdragt eller vandretaske på), og heldigvis har jeg en mand af samme støbning.

Så nu skal vi sørme til Torrino i fire dage – med fly fra Billund og overnatning i midtbyen. Er ikke lige så velorienteret hvad angår Pietmonte’s hovedstad, men der er masser af museer, vin og garanteret godt vejr, så hvad kan gå galt?

Med benzin, parkering i lufthavnen, direkte fly og et 3 stjernet hotel i centrum, ender vi ikke engang på 3200 pr. mand – meget mindre end vi skal gi’ pr. person blot for en tur/retur flyrejse til Malaga fra Aalborg, på de samme datoer.

Jeg synes det er et scoop!

Har I styr på Jeres ferie, egentlig? Hvis ja – hvad er planen så?

Jeg glæder mig hvertfald allerede, selvom jeg synes det er komplet skørt at ha’ ferie i juli.

Men nok om sommerplaner – nu vanker der nogle fornuftige ærinder, og såldes kan et lille mandagsindlæg jo passende distrahere mig lidt, men pointen må vi hellere til, nemlig ugen der gik.

Min dage bød på at jeg:

.. var på Kunsten til et rigtig fedt arrangement med Han Dou, i selskab med Skægaben.
.. spist morgenmad med sød veninde, der havde en lille stak tøj med mærke i, som hun aldrig havde fået sendt tilbage og ikke ville få brugt. Det var lige mig og tilmed lige min størrelse. Hvor heldig kan man være! Så sød en tanke.
.. spist lækre sandwiches med yndlingsfar.
.. taget mig sammen til at vaske cykel. Tog kun et halvt år.
.. grint uforholdsmæssigt højt af den her. Må have været lidt træt?
.. været på Kaffebaren med K.
.. nydt et bragende aalborggensisk kaos på scenen; Nordkraft.
.. og fortsat venindedaten på CafeMinisteriet til lækker mad, rosé og snak.
.. shoppet i så mange timer, at det krævede hvilepauser i solen.
.. fejret skøn 5 årig med kage, Alberte’s børnesange, gaver og jubelskrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *