fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

Jeg skriger indvendigt, når..

.. det følelse som om en skoleopgave aldrig slutter. Også selvom man har skrevet i timevis. Jeg skriger faktisk indvendigt hver eneste gang jeg skal noget skolerelateret.

.. folk vil gå både langsomt og i midten af gangen i supermarkedet. Vælg den af delen, det andet er ikke til at holde ud.

.. mit ærme hægter sig fast i dørhåndtaget. Seriøst. Det gør det kun, når jeg har allermest travlt og ikke har en eneste dråbe af tålmodighed tilbage i kroppen.

.. støvsugeren sluger ledning helt uden varsel og foregående aftale. Hvad fanden skal det egentlig forestille?

.. jeg har glemt, hvilken type jeg er og derfor gladelig roder hjemmet i et selvbedragerisk tilfælde af “jeg elsker at få sorteret mine ting, så alt skal ud hvor jeg kan se det”. Nej, jeg gør ej. Nu er der bare ekstra rodet.

.. jeg ikke engang evner at hjælpe en virkelig dygtig 6-årig med en lille lego-dippedut uden at få smadret den del, som han rent faktisk har bygget superflot og helt uden hjælp.

.. jeg lige om lidt skal tage stilling til, hvad der skal ske med mit liv. Jeg hader skole, men hvis jeg stopper nu, så jeg bange for at jeg aldrig kommer igen.

.. jeg ser prisen på ordentlig ost. Så vis dog lidt hensyn til os su-slaver, tak.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *