A,  dagens humør,  snaksnak

Lidt bagud af dansen, lidt lykkelig og ret mæt.

Godmorgen til mandagsholdet!

Jeg ryster endnu en varm nat af mig (tak til Alnok for at give en effektiv hånd med til, at jeg kan klare mig gennem, uden at gå fuldstændig besærk) og er på vej til at hoppe ud i bad, fikse noget frossent madpakke-hejs, for så at drible ud i det blå, sammen med søster K.

Vi har en date på lokalarkivet og derefter på et af nærområdets caféer, hvor der skal hygges, før jeg hopper på een ud af tre aftenvagter i træk. Så nupper jeg lige to fridage, før jeg tager ugens sidste på lørdag.

De kommende dage byder i skrivende stund på et par halve aftaler, som ikke helt er på plads, samt nogle der er sat i kalenderen, sammen med den ovenstående dag – disse tæller Hjørring Sommerspil i Sct. Knuds (“Mød mig på Cassiopeia”), koldskål og kaffe hos de gamle og Sct. Hans-fejring i en eller anden form.

Hvor er afhængig af, om onsdagens lovede skylle kan sikre, der må åbnes ild – i såfald overvejer vi et smut til Blokhus, nu Hou havn ikke er aktuel i år. Må ilden udeblive, tror jeg vi griber Musikkens Hus, hvor bålet er på fjorden og forhåbentlig må tændes uanset hvad. Bare midsommeren synges ind, er jeg glad.

Først skal vi dog lige lure filmrullen igennem fra de foregående syv døgn.

De gik med at jeg:

.. været ude og fange lækker morgenmad med K på en af de nyere steder, vi stadig ikke har rundet i byen. Det bliver ikke sidste gang.
.. og efterfølgende nydt et af Aalborg Historie’s intetessante foredrag om byen. Det er lige mig.
.. prøvet de famøse “Big Mac” wraps/taco’s/tortillias, som alle på instagram (og garanteret Tiktok) har spist de seneste mange måneder. De ér så også gode!
.. og venindehygget før aftenvagt med god mad og lidt sladder.
.. lagt i Skægabens nye legetøj, før aftenvagt.

.. besøgt de sødete forældre, sammen med søster E.
.. været imponeret over hvor godt haven klare heden. Vi har kun vandet med vandslange een gang, hvor bilen alligevel skulle skylles – ellers har vi klaret os med det i vandtønden.
.. været på dejlige Penny.
.. med pæn mand, før lørdagsvagt.
.. og nydt hjemkørselsvejret alle dage. At tage afsted uden jakke og vende hjem 23.20 uden i dagevis, mens alt dufter af sommerblomster, udbrændte engangsgrill-kul og varm hud, kan umiddelbart ikke sammenlignes på skalaen om hverdagslykke. Så skønt!
.. sluttede ugen af med fejring af Søster E, der runder 27 i næste weekend, hvor der var fine gaver, søde folk og alskens lækkerier – særligt hendes kyllingesalat og brunsviger var der ekstrastor begejstring over.
.. rundet pågældende søndag af med en ny Jenny Colgan bog i ørene og lidt strækken ben, i det pæne aftenvejr.

God uge til Jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *