En af mine yndlings dessert – kunne spise det hver dag.. men prøver at holde det til en gang om ugen.
Du skal bruge:
Æbler
Marcipan
Kanel
Sukker
Vand
Ovn
Fjern kernehus på æblet og del det i to. Læg et stykke marcipan hvor kernehuset var. Put nu æblerne i et ildfastfad og drys dem med sukker og kanel. Fyld lidt vand i bunden af fadet og bag æblerne i ca. 15 minutter på middel til lav varme.
Nydes lune med cremefraise, is eller hvad du nu kan lide.
11 Comments
Anne-kathrine Christensen
Tror bestemt den dessert skal prøves af, og meget snart;-)
Maj
Uhm ja!!! Det er også bare en lækker dessert 😀 lidt nødder drysset ovenpå er heller ikke tosset!
– Maj 😀
Tanja
Lyder rigtig lækkert 🙂 men nej, desværre ser ikke særlig tiltrækkende ud :S
Men bare smagen er der, det er jo det vigtigste.
A + K = ♥
Ja, valnødder eller mandler bare så godt med bagte æbler (:
– Kit
A + K = ♥
Gør det endelig – vi er i hvertfald fans (:
– Kit
A + K = ♥
Det har du fuldstændig ret i (:
– Kit
Miriam
Åjs! Lyder nemt og lækkert! Æ' siger tak! 😉
A + K = ♥
Det er det også – selv tak (:
– Kit
Ida / Fashionlab
Den ser også utrolig lækker ud 🙂
Tak for tippet!
A + K = ♥
Selv tak (:
– Kit
Prinsesse Suh
Ikke dårligt på en kold vinteraften!