Anne,  fattigdom,  Griskhed,  lækkerier,  yum

Fair.

Nu man alligevel er igang med at forkæle sig selv på sin fridag – (selvom der for alvor er lavvande i kassen, og man har sagt til sig selv, at man ikké skal købe unødvendigheder) – så hænder det jo, at man falder i og tager på café. Det gjorde vi eksempelvis igår. Men sølle 65 kroner for overstående festmåltid var alt for uimodståeligt – og jeg ved allerede, at jeg snart kommer igen, for det var godt nok skønt. Hvis du bor i Aalborg-området synes jeg hvertfald ikke, du skal snyde dig selv for et måltid på Kaffé Fair, for det er altså altid lækkert. 
Og hvis det er en kop kaffe og et stykke kage du er ude efter, er udvalget også helt ideelt. Særligt deres cheesecake med sprød chokokiksebund, fed ostecreme og bævrende kirsebærgelelag er værd at skrive hjem om. Puha, får helt lyst til et stykke. Det må blive næste gang!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *