Anne,  fattigdom,  Mad,  yum

Dagens menu – cafémad på budget.

Havde en cafédate med min barndomsveninde idag. Du ved, bare til en kop kaffe – det er trods alt sidst på måneden og nu er der for alvor kun at vente på, at der går penge ind – så mad var der ikke råd til. Og netop derfor sad vi og sendte lange blikke efter de mange lækre retter, som tjenerne kom valsende med forbi vores bord. Og særligt Klostertorvet’s klassiker “Tallerkenen Fuld” med tortillias, salat og nachos, fik nogle kommentarer med på vejen. Og så på vej hjem, huskede jeg pludselig, at hjemme i min fryser lå en rest chili-con-carne – og så var der ikke langt fra tanke til handling:

250 gram chili con carne, serveret i nybagt tortillapandekage med hjemmelavet salsa, frisk salat og kold yoghurt på toppen:

Ps. IDAG ER DER EN MÅNED TIL JULEAFTEN! HURRA HURRA HURRA!

2 Comments

  • A + K = ♥

    Uha, tak for interessen (: Men meget opskrift er der ikke over det – et halvt løg, to store tomater og evt. en rest peberfrugt hakkes i små stykker, og ristes på panden med en smule pande, til det bliver en grødet pasta – dernæst tilsættes en smule vand, sjat balsamicoeddike, tørret hvidløg, oregano, 0,5 tsk sukker, salt/peber og chili efter smag, og så koges det op under oprøring, til det har den rette konsistens. Derefter ryger det på glas, eller som her, direkte på retten (: Det skal dog helst køle ned mindst en 20 minutters tid, for at smage som det sædvanelige. Opskriften ovenfor er ca. til to personer, man dobbler naturligvis bare op, hvis man vil have et helt glas til at stå.
    Håber du kunne bruge den lidt rodet vejledning (;

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *