brok,  Kit,  knap så nice

Bliver det ikke snart tøvejr??

Jeg hader sne.

Føler på ingen måde, at det er hverken magisk, smukt eller julet. Det er bare koldt, klamt og pisse irriterende. Det sviner over alt, jeg er rædselsslagen for at falde, man kan ikke cykle, jeg fryser konstant, man skal have 30 ekstra jakker på og det er bare på alle måder forkert.
Glæder mig helt vildt til, at det er overstået. 

4 Comments

  • Maj

    Åh hvor er det befriende at der er andre som har det som mig – jeg afskyr også sne, og magtede ikke at åbne for FB og Instragram da alle var ih og åh så begejstrede for det møgsne :S

    Sne er KUN hyggeligt d.24/12… 😉

    – Maj 😀

  • MusicIsMySecret

    Kit, jeg er ret enig. Eller, her i Farsø hvor vi er “fanget” lige nu, er det meget smukt. Der er vi også kun ude så længe, at vi ikke når at fryse. Men i København er det forfærdeligt. Det er pænt i lige præcis ti minutter efter det er faldet, og jeg står aldrig tidligt nok op til at se det fint og uspoleret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *