Anne,  gaver,  Griskhed,  Mad,  Tak,  yum

Lækkerier og amerikaniseret skabskærlighed.

Vi er bliver sædvaneligvis voldsomt godt bespist hjemme hos de gamle – og denne weekend var ingen undtagelse. 
Se selv: 


 Napoleonshatte og lækker kaffe. 

Højtbelagte rejemadder på franskbrød. 

 Bland-selv-slik. 

 Kit’s bønne/svampefad med spidskommen og chili, bagte tomater, pommesfrites og stegt kylling. 

Juleslik ala saltlinser, bridgeblanding og juleskum.– med andre ord, gik vi ikke sultne i seng!

Jeg vil sige, at særligt juleslikket rigtig kom til sin ret, da vores kære mor havde foræret os tre søstre en ekstra julegave, i form af en af vores julefavoritter på DVD. Vidunderet er den evigt genudsendte “En Jule-romance”, som vi har set rundt regnet 10.000 gange. Mage til amerikaniseret B-films-skaberi, skal man lede længe efter, og det er netop det, der gør den helt og aldeles fantastisk. Vi skal se den hvert år, men sidste år – til alles store forargelse – valgte de ikke at sende den på TV, og det var ikke spor populært. Derfor var mor snu, og sparede os den eventuelle skuffelse i år, og gav os den, så vi kunne se den på julens første dag.
Gudskelov.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *