Anne,  fjoller

Nu bæres lyset frem.. ARGH

Jeg bliver sindssyg – har haft Luciasangen på hjernen hele dagen iforgårs og igår – og idag er ikke spor bedre. Typisk – jeg skal bare have ét eneste stikord, og så bliver man total hjernedød. Sådan er det i hvertfald med nogle sange – og det er sjovt nok aldrig de gode, jeg får på hjernen i ugevis. Tværtimod. Blot et menneske skal synge en linje fra “Banana-phone”-sangen, “Mr. Sandman, bring me a dream” eller værst af alt “Køb bananer” med Kim Larsen. Og så hører jeg ikke andet, inde i mit hoved, de næste 14 dage.
Håber ved gud ikke, jeg går og fløjter den, af hvad jeg har for vane, når jeg har en sang på hovedet – så virker jeg jo, om muligt, endnu mere julesindssyg end jeg allerede gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *