Kit,  Mad,  snygge,  Tak

Dagens redning

Da jeg sad i bussen på vej hjem, og bandede over, at klokken havde passeret 17.15, og jeg stadig manglede at finde på aftensmad, handle ind til aftensmad og kokkere aftensmad, ringede dagens redning. Farfar ville bare lige høre om jeg ikke kom forbi til kåldolmere, rødvin og en sludder..

Det var jo umuligt, at sige nej til. Den slags er alt for hyggeligt. Lækker mad, vin og hyggeligt selskab – helt perfekt. 

Nu er jeg hjemme igen, med maven fuld af lækker mad og ret meget rødvin (‘vi skal jo ikke på arbejde i morgen’, som farfar siger). Og som om, at det ikke er forkælelse nok, så fik jeg lige et giga net fyldt med kød, øl, æblegrød, pålæg og hjemmelavet marmelade med hjem. 
Hurra, januar er virkelig samarbejdsvillig i disse dage. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *