Anne,  Mad,  nice,  snygge,  yum

Lokalpatriotri for fattigrøve.

Nu hvor man bor Danmarks fjerde største (eller er det tredje?) by, så kan man ligeså godt udnytte de tilbud, der nu engang er. Som eksempelvis at tage Aalborg Historiske Museum. Også selvom man er i risikozonen for at blive stenet, og råbt: “Super-pensionist” efter på gaden. Men når der nu er røvkoldt og man ikke kan tage i Zoo uden at fryse arme og ben af, var det nu et rigtig hyggeligt alternativ. Og så for en tyver pr. mand – total SU-venlig aktivitet. Plus man vinder lidt point på kulturkontoen – og lokalpatriotkontoen for den sags skyld (måske ikke helt så mange, som kan tjenes med en tur på stadion med fadøl eller en festlig aften i Gaden, men alligevel)


Indgangsbilletter ink. rabat til Lindholm høje, hvor heldig kan man dog være på en højhellig onsdag? 

Økser, sten, fajance og andet udgravet ragelse. 

Museets mest charmerende overskrift. 

Afslutning på Penny Lane – ferskrøget laks med oliven, asparges, artiskok, tomat og peberodscreme ink. 3 slags hjemmebagt brød – indtaget med et hoved fuld af ny viden.


Men livet som feinsmecker tærer på kræfterne; alt den dannelse er altså hård for den utrænede hjerne. Så efter de kulinariske udskejelser synkede jeg ned i de bløde sæder, med Stuart Little på skærmen og en enorm hindbærsnitte, som der måtte med hjem fra Penny Lane – de kan bestemt anbefales, skal jeg hilse at sige.

2 Comments

  • Mille

    Lyder til at være en hyggelig date i egen by- der er også mange skal-og-bør-se steder som jeg mangler her. – det er bare tit jeg laver den med at synke ned i sofaen med en hindbærsnitte uden at have været kulinarisk..rigtig tit 🙂

  • A + K = ♥

    Det var rigtig hyggeligt – jeg ender nu også 99% af gangene med en hindbærsnitte helt uden at have leget museumsgæst eller lignende – men hey, forandring fryder B-)

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *