Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  snaksnak,  yum

Om at indse sit nederlag.


Nå, overgav mig kl. 02.30, og indså, at praktikpladsen måtte få sig en sygemelding her til morgen – og ganske praktisk, gik håndværkerne i opgangen ved siden af igang 07.45, så der kunne jeg så få fornøjelsen af at stå op. 5,5 times søvn er bedre end ingenting.
Nu har jeg viklet et kæmpe tørklæde om ørene, i ægte Etta Cameron stil ( eller.. nok nærmere på den vinter-blege-danskermåde), lavet en kop kaffe, fundet panodilerne frem og venter på blot på, at der begynder Jamie Oliver-kavalekade på DR. Der er ikke noget der er så galt, at det ikke er godt for noget, som der så klogt siges. Særligt ikke fordi jeg fik en portion af overstående Chili-gryde med fra aftensmadsdaten igår, som jeg glæder mig til at sætte tænderne i senere. Yumyum.
Og hvad endnu bedre er, at jeg har planlagt syge-eksil hjemme hos de gamle idag – mindstebarnet har nemlig inviteret os til søskende madklub på lørdag, så tager to dejlige fluer med et smæk på denne måde. Herligt. Nu skal jeg bare blive rask, så er der virkelig lagt i ovnen til en skøn weekend!

Håber også I har udsigt til en skøn en af slagsen (:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *