fjoller,  Griskhed,  Kit

Drømmerier

Hvis jeg var uendelig rig, ville jeg:


Tage på ferie – et sted der var varmt, lækkert og hvor det er var socialt acceptabelt at drikke rødvin. konstant.

Bestille rengøringshjælp.

Spise flere røde bøffer.

Købe en 4-værelses i midtbyen.

Købe kaffe hos Kronen og Fru Rønne. 

Give alle i min familie en valgfri gave.  

Købe et par ‘Susan’ støvler fra Chloé.

Holde fri på ubestemt tid.

Åbne min egen butik. 

Gå amok i diverse boghandlere.

Købe en ‘Miss Lacy’-stol.

Melde mig på keramik-kursus. 

Have en SodaStream.

3 Comments

 • Natascha

  Årh, det er da besedne ønsker til uendelig rigdom, synes jeg! Man ja, jeg ville de fleste samme ting, hvis jeg var bare ret rig… Og så ville jeg tilføje en kok – tænk, hvis nogen altid stod og lavede lækker og sund mad til én, så man ikke alt for tit endte med ruskumsnusk af hvad-har-jeg-i-køler-og-fryser?
  Men soda streamen synes jeg, du skulle tage og anskaffe dig. Jeg fik en i julegave af min kæreste – FANTASTISK!

 • A + K = ♥

  Ja, ikke? De burde da næsten være til, at efterkomme (;
  Er ikke sikker på det med en kok, hvis jeg skulle have fri hele tiden, ville jeg hvertfald gerne bruge en del af min tid på hygge omkring madlavning (: Hvor er du heldig – det er da den skønneste gave. Må have en engang!

  – Kit

 • dagplejemor

  Åh ja, den er jeg med på. Jeg vil også gerne have en kok – en der kan lave sund og lækker mad, ligesom de kendte har 🙂 Så behøvede man ikke at tænke på at handle ind, og man kunne altid spise sundt.. nåh ja, og så kunne jeg også godt tænke mig en Mulberry Elgin, men det er en anden sag.. 🙂 Og en espressomaskine. Samt eventuelt en vin- og ostekælder. Så ville min lykke være gjort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *