Anne,  dagens humør,  snaksnak,  snygge

God hårdag.

Igår var en dejlig dag.

Vi havde nemlig obligatorisk temadag om evidens (ZzzZz) på skolen, så fremfor en tur til Skagen, kunne jeg sove til 7.10! Skønt! Og fik tilmed en masse dejlige komplimenter til mit grødhoved-look (“har du slået dit øje?”, “er du meget forkølet”? osv) Livet med downsyndromtræk ala BokseBrian er herligt!
Skolen lignede sig selv – man savner den jo nærmest, når man sammenligner med praktiklivet i Skagen. Og mod forventning blev vi tilmed færdige før tid, så kunne slingre hjem allerede kl 14. Ja, jeg klagede absolut ikke.
Så kunne jeg nemlig komme ekstra tidligt på venindebesøg til sladder, rygende varm chili con carne og en lille kop cafe-kaffe.

Ikke værst for en onsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *