Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  snygge,  yum

Igår..

slog jeg et smut forbi Cafe Vi2, for at sætte tænderne i deres altid lækre rugbrødssandwich. Min cafedate havde nemlig fået nyt job, hvilket jo er en fremragende undskyldning, for at hygge med en gang skøn mad.
Mit evige jeg-kan-ikke-fravælge-laks-hvis-det-er-på-menukortet-syndrom, gjorde sig som altid gældende, og den varmrøgede slags, er jeg særligt tosset med. Yumyum! Og sådan en steak, bliver absolut ikke andet end komplimenteret på bedste vis, når den kombineres med sprødt rugbrød, hytteost med purløg, semidried tomater i olie, syltede radiser og generøse mængder pesto. Det er hverken først eller sidste gang, den bliver bestilt, hvrtfald.
Har I også en evig cafe-favorit, eller bestemt ret i er særligt forfaldne til at bestille?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *