der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Kit,  knap så nice,  Mad,  yum

Pure niceness.. næsten

Yummet skum
Verdens mørereste bøf & ualmindeligt lækker kålret med blomkål, æble, citron & ristede kikærter

Overdådig isdessert med knas, slik og granatæble.
Kolde fadøl & danskvand med currant

Igår var jeg inviteret på den bedste middag, som jeg længe har fået. Lange er altid en haj i køkkenet, men igår havde hun virkelig overgået sig selv. Jeg kommer til, at drømme den hovedret de næste mange nætter. 
Efter festmåltidet stod den på masser af fjollet idiotmusik og øl natten lang – en rigtig rigtig sjov aften.

Kræftens bekæmpelse bankede lige på.. mens jeg stod der med mascara i hele skærmen, i malerplettet natkjole og  en aura af sprit, stærk nok til, at give de fleste tårer i øjnene. Men, jeg gav da i det mindste et bidrag. 

Nå, men nu vil jeg fortsætte mine tømmermænd. 
HejHej. 

4 Comments

 • Mille

  Haha mine tænder løber i vand over den bøf:D, nuy det ser lækkert ud. Lyder som en skøn aften! Sikker på du ser sød ud trods tømmermænd og spritlugt 🙂 Jeg må ud efter kontanter, er helt flad og de tager vel ikke dankort.. ( endnu) 😉 Go søndag til dig

 • Polkapigen

  Uh, den bøf gad jeg også godt sætte tænderne i! 🙂 Hvor lyder det lækkert sådan at blive forkælet med lækker lækker mad 🙂 Mon maden kommer i rette rækkefølge – så I startede med skumslik inden hovedretten blev serveret 😉 I like 😉

 • A + K = ♥

  Den var virkelig også helt vildt lækker! Hele aftenen var generelt en succes (:
  Og tak, men er ikke sikker på, de søde indsamler piger var helt enige – jeg var stadig småberuset og lidt rundt på gulvet, da jeg næsten lige var stået ud af sengen (;

  Håber også du får en dejlig søndag, Mille.

  – Kit

 • A + K = ♥

  Ja, det er så dejligt, at vi hver eneste uge forkæler hinanden på den måde – det ville jeg aldrig undvære!
  Men ja, vi starter altid med slik før hovedretten, da vi ofte mådes noget tid før vi skal spise (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *