der er altid noget at fejre,  Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge

Afslapning når det er bedst..

Igår stod i fejringens tegn. 
Langes praktik var endelig overstået og det skulle fejres med manér. Jeg havde en masse laks, og da vi begge elsker det, lavede jeg mad med lakse-tema. Det blev til laksesalat på hjertesalat og vietnamesiske forårsruller med laks. Det var mit første forsøg med forårsrullerne, men det gik let som en leg. Dem skal vi helt sikkert have igen. 
Efter en sejrsøl, gjorde vi kål på maden. Derefter smed vi os på sofaen og så den ene film efter den anden. Som aftenen skred frem, blev der dog skruet mere og mere ned for filmkiggeriet og mere og mere op for snakkeriet. 
Efter Lange er hoppet med på Eragon-bølgen ville snakken ingen ende tage, men til sidste var vi begge enige om, at nu måtte vi altså skilles for den aften.
Heldigvis skal vi ses igen i dag – man skulle jo nødig savne alt for meget! 

God lørdag.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *